Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΩΡΕ... ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ!


AYTH TΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΜΕ... 

ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... που πάνε να εξαφανίσουν τα σούργελα του αριστερισμού ..ΤΣΙΠΡΑ-ΦΙΛΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ... ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΩΝ... που μας έλαχαν από το καλαμπούρι του ΣΥΡΙΖΑ... 

ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ 25 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ REAL F.M.. TΩΡΑ! ΜΕΤΑ ...ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΣ για όλα αυτά τα καθίκια της αριστεράς και της προόδου του κώλου που που ως πράκτορες του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ... πάνε για διάλυση των Ελλήνων!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΑΜΕ ...ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
____________________________________

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΝ ΕΜΕΙΣ


ΚΑΛΑΜΙ: Μήπως ήρθε η ώρα, ο απόδημος Ελληνισμός να απαλλάξει την πατρίδα από τις ''χούντες'' των εγχώριων ''δολοφόνων'' της;


Η Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να βγει από την οικονομική κρίση στα επόμενα 10-20 χρόνιαΔΕΙΤΕ ζωντανά -ανά δευτερόλεπτο- την εξέλιξη του χρέους της χώρας και βγάλτε συμπεράσματα.


Αν κρίνουμε, ποιοί κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι της μετριότητας κυβερνούν την Ελλάδα,ειδικά την περίοδο της μνημονιακής κρίσης, από 2010 ίσαμε σήμερα, τότε οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι η χώρα ΔΕΝ πρόκειται να βγει από την κρίση στα επόμενα 10-20 χρόνια. Οι (όλοι ίδιοι) κυβερνώντες στην περίοδο της κρίσης, δεν ενδιαφέρθηκαν γιά την πατρίδα, δεν έχουν ικανότητες, αδιαφορούν προκλητικά γιά τον λαό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου