Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΚΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ; ΘΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΛΑ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ...ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ!.ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ... ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Η δραματική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και στον περιφερειακό-τοπικό τύπο, συμποσούσης της αύξησης του ΦΠΑ από το 6% στο 13% θα οδηγήσει μοιραία και την εφημερίδα μας, τον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή" σε υποχρεωτικό λουκέτο! Το λέμε μετά λύπης μας, αλλά είναι η πικρή αλήθεια, διότι η κυβέρνηση των πολιτικών εγκληματιών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βαλθεί να εξοντώσει τον Τύπο στο σύνολό του. 
Δείτε λοιπόν τι μας εξαναγκάζει να κάνουμε η κυβέρνηση των ολετήρων. 
Σήμερα, ως εκδότης του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" πληρώνω μηνιαίως...


περί τα 230 € ασφαλιστικές εισφορές στο ταμείο μου, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ! Με τον τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών (νομοσχέδιο που οι προδότες θα ψηφίσουν την Κυριακή το βράδυ), αυτομάτως τα ασφάλιστρά μου τριπλασιάζονται. Αυτό σημαίνει ότι θα υποχρεώνομαι να καταβάλω μηνιαίως 690 ευρώ! Ταυτόχρονα, θα αυξηθούν και τα έξοδα της εφημερίδας με την υπαγωγή της έκδοσης της εφημερίδας από το 6% στα 13%! Το χαρτί, το τυπογραφείο δηλαδή θα ανεβάσει το μηνιαίο κόστος έκδοσης της εφημερίδας μου! 
Όταν η εφημερίδα μου έχει πενιχρά κέρδη από τις διαφημίσεις της γειτονιάς, πώς είναι δυνατόν να μπορέσω να πληρώνω μηνιαίως 690 € σύν τα αυξημένα έξοδα της εφημερίδας; Πώς είναι δυνατόν να μπορέσω να δικαιολογήσω στο κράτος 8.290 € ετήσιες ασφαλιστικές εισφορές, από τις 2.760 € που δίνω σήμερα; 
Αν, για τον Α ή Β λόγο μπορέσω (έστω, για τον πρώτο χρόνο) να βρω τα 8.290 € (γιατί με βοήθησε η γυναίκα μου βρε αδερφέ) για να πληρώσω τις ασφαλιστικές μου εισφορές, θα έρθει το κράτος και θα μου πει: "Πού τα βρήκες τα λεφτά; Αφού το έσοδά σου είναι πενιχρά. Άρα, τα χρήματα που βρήκες είναι προϊόν εγκλήματος. Μπες φυλακή"
Επομένως, η εγκληματική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με οδηγεί είτε στη φυλακή είτε στο βίαιο λουκέτο στην εφημερίδα μου! 
Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με εντολές των δανειστών, για την εξόντωση του Τύπου και δη του περιφερειακού Τύπου. 

Το λέω μετά λύπης μου, αλλά εκεί εξωθεί την εφημερίδα μου η κυβέρνηση του Τσίπρα-Καμμένου. Προδότες-πολιτικοί εγκληματίες με πατέντα!
Μάκης ΒραχιολίδηςΕκδότης "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή", Δημοσιογράφος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου