Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή και πείτε μας αν έχει άδικο:


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΥΑΙΝΕΣ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΟΛΑΣΗ Η "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

153 πολιτικά καθάρματα παρέδωσαν την Ελλάδα στους τοκογλύφους-ύαινες, διαλύοντας όλες τις κοινωνικές-επαγγελματικές ομάδες της χώρας. Ο τόπος βυθίζεται σε ανείπωτη οικονομική καταστροφή, με χιλιάδες επαγγελματίες να είναι έτοιμοι να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους. Ο τόπος θα ερημώσει επιχειρησιακά, ενώ η ακρίβεια θα σαρώσει τα νοικοκυριά οδηγώντας στην εξαθλίωση περισσότερο από 6,5 εκατομμύρια Έλληνες! 
Τα έδωσαν όλα στους τοκογλύφους οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εγκληματική οργάνωση. Εξαπάτησαν τον λαό με το "Η Ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει και η Ευρώπη αλλάζει", για να συνεχίσουν με τον χειρότερο τρόπο αυτά που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ. ΒΙΝΤΕΟ

-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ -ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ-ΤΑ...

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου