Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

Ο ΑΔΜΗΕ βγαίνει στο σφυρί για ψίχουλα. Οι εγκληματίες Τσίπρας-Καμμένος τον χαρίζουν στους τοκογλύφους...

 Ενώ η πραγματική αξία του ΑΔΜΗΕ έχει προσδιοριστεί στα 8,5 δις ευρώ,τον χαρίζουν για 800 εκατομμύρια στον επενδυτή! 

Δείτε τι αναφέρει ο εργαζόμενος στον ΑΔΜΗΕ Νίκος Βραχιολίδης:

"Όσο κόστισε η κατασκευή αυτού του ΚΥΤ στον Ελληνικό λαό (περί τα 800 εκατομμύρια ευρώ), τόσο θέλουν να πουλήσουν όλον τον ΑΔΜΗΕ οι.... καλοί μας πολιτικοί!!! 
Ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) 400 KV GIS Electric power εσωτερικού χώρου, στην Ευρώπη. Όλα ελέγχονται ηλεκτρονικά χωρίς την ύπαρξη κανενός επιτηρητή! Επιτηρητής το επισκέπτεται όταν υπάρχει ηλεκτρονική ειδοποίηση ή για τον περιοδικό έλεγχο όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών μηχανών και εξαρτημάτων που το αποτελούν!Στις πιο πάνω φωτό ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Σχόλιο δικό μας: Τα ξεπουλημένα τομάρια Τσίπρας-Καμμένος, ό,τι κάνουν με τον ΑΔΜΗΕ θα το κάνουν με όλη τη δημόσια περιουσία. Και το Αττικό Μετρό που μόλις πρόσφατα δόθηκε στην κυκλοφορία με χρήματα του ελληνικού λαού χαρίζεται στους τοκογλύφους. Το ίδιο και με το ΟΑΚΑ, το ίδιο και με την ΕΥΔΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου