Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΤΟΥΓΚΙΝ, ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Σε μια προκλητική ενέργεια, που αναμένεται να προκαλέσει πολλές και έντονες αντιδράσεις, προχώρησαν οι Ελληνικές Αρχές, απαγορεύοντας την είσοδο στην χώρα στον Ρώσο πολιτικό επιστήμονα Алексáндр Гéльевич Дýгин (Aleksandr Gelyevich Dugin), που σημειωτέον είναι πολύ στενός συνεργάτης του Ρώσου Προέδρου Влади́мир Влади́мирович Пу́тин (Vladimir Vladimirovich Putin).

Ο διάσημος Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Алексáндр Гéльевич Дýгин (Aleksandr Gelyevich Dugin) ενημερώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" ότι του απαγορεύθηκε η είσοδος....



στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω των κυρώσεων της Ουγγαρίας χωρίς, ωστόσο, να του δοθούν σαφείς και περισσότερες εξηγήσεις.

Ο Алексáндр Гéльевич Дýгин (Aleksandr Gelyevich Dugin) μετέβαινε στο Άγιο Όρος προκειμένου να καλύψει την ιστορική επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Влади́мир Влади́мирович Пу́тин (Vladimir Vladimirovich Putin) και του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου, ως αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού Царьгра́д (Tsargrad - Βασιλεύουσα). Λόγω αυτής της ιδιότητος του Дýгин (Dugin), η ενέργεια των Ελληνικών Αρχών διέπεται από τους φασιστικούς και τους δυτικά κατευθυνόμενους περιορισμούς των δικαιωμάτων της ελευθερίας του Τύπου, που επιβάλλει η Ε.Ε. στους αντιφρονούντες, όπως επίσης και την καταπάτηση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, που αφορούν στην δημοσιογραφική ελευθερία.

Οι Ελληνικές Αρχές σε μία ακόμα πιο τραγική προσπάθεια υποτίμησης του γεγονότος κάνουν λόγο και αφήνουν υπόνοιες για "περίπτωση λάθους", ισχυριζόμενες πως το πρόσωπο, που του απαγορεύθηκε από το Σεπτέμβριο του 2014 η είσοδος στην Ουγγαρία και κατά συνέπεια και στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., ονομάζεται Alexander Dugin και όχι Aleksandr(!)

Ό,τι και να ισχύει, το απίστευτο συμβάν πρόκειται να αξιολογηθεί από το Ρωσικό υπουργείο των Εξωτερικών σε ότι αφορά στην νομική πλευρά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ενδέχεται να εφαρμοστούν ανταποδοτικές κυρώσεις τόσο κατά της Ελλάδος, όσο και κατά της Ουγγαρίας.

«Πέρασα περισσότερο από οκτώ ώρες σε αναμονή για την απόφαση των Ελληνικών Αρχών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Επισήμως, ο λόγος για την άρνηση να μου επιτραπεί η είσοδος στο έδαφος της Ελλάδος ήταν κυρώσεις από την Ουγγαρία. Παραδόξως, δεν έχω επισκεφτεί τη χώρα αυτή εδώ και 25 χρόνια. Η Ουγγαρία έβγαλε την συγκεκριμένη απόφαση το 2014, αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο στην είσοδό μου σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Είναι σαφές ότι εκείνοι, που με κράτησαν δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πότε, από ποιον και πώς επιβλήθηκαν αυτές οι κυρώσεις. Ως εκ τούτου, ο πραγματικός λόγος δεν ήταν η Ουγγρική απόφαση, αλλά κάτι άλλο.

Αυτό, που συνέβη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 17 Μαΐου έγινε σκόπιμα με στόχο να προκαλέσει ένα πολιτικό σκάνδαλο. Κύριος στόχος ήταν το να περιπλέξει τις Ρωσο-Ελληνικές σχέσεις λίγο πριν από μια σημαντική μέρα -τον εορτασμό της Χιλιετίας της παρουσίας του Ρωσικού μοναχισμού στο Άγιον Όρος- ενός μυστικιστικού κέντρου της Ησυχαστικής παράδοσης για ολόκληρο τον Ορθόδοξο κόσμο. Στην πραγματικότητα, κατευθυνόμουν για το Άγιον Όρος.

Είναι ιδιαίτερα συμβολικό το γεγονός ότι η απέλαση πραγματοποιήθηκε πολύ λίγο πριν από την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας Влади́мир Влади́мирович Пу́тин (Vladimir Vladimirovich Putin) και του Πατριάρχη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κυρίλλου στο Άγιον Όρος. Την παραμονή ενός τόσο σημαντικού γεγονότος -μια συνάντηση μεταξύ του Πατριάρχη και του Ρώσου Προέδρου- η Ε.Ε. ξεκίνησε μια περίπλοκη πολιτική δολοπλοκία, που είναι πιθανό να την επεκτείνει έτι περαιτέρω. Όσον αφορά στην Ελληνική Αστυνομία, δεν έχω κανένα παράπονο: έκαναν το καθήκον τους χωρίς, ωστόσο, να καταλαβαίνουν το νόημα αυτού, που κάνουν.

Η Ε.Ε. προσπάθησε να εμπλέξει τους δύο Ορθοδόξους λαούς χρησιμοποιώντας όλες τις πιθανές μεθόδους. Αλλά οι δεσμοί φιλίας μεταξύ των Ρώσων και των Ελλήνων είναι ακόμα ισχυροί. Είμαστε ενωμένοι με μια κοινή Ιστορία και την Χριστιανική Πίστη. Καμία πολιτική intrigue, η πηγή της οποίας είναι πάντοτε η ίδια -ο εχθρός της ανθρώπινης φυλής- δεν είναι σε θέση να την καταστρέψει
», δήλωσε με απαράμιλλο ήθος στο think tank "Katehon" ο Алексáндр Гéльевич Дýгин (Aleksandr Gelyevich Dugin).

Οι Ρώσοι δείχνουν (ακόμα) βαθύτατο σεβασμό προς τους Έλληνες, που δεν τον αξίζουμε καθόλου. Ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια οι προδοτικές Ελληνικές(;) κυβερνήσεις, αλλά και σύσσωμος ο πολιτικός χώρος, τους προσβάλει και τους προδίδει με την δουλική στάση και την προσκόλλησή του στην Φράγκικη Δύση. Οι Ρώσοι, προς τιμήν τους, ακόμα δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους επειδή κάποτε τους γνωρίσαμε την Ορθοδοξία. Ωστόσο, δεν έχουν(;) αντιληφθεί πως η σύγχρονη Ελλάδα πρόδωσε πολύ φθηνά την Ορθοδοξία και την αντάλλαξε με την μιζέρια και τις "δόσεις" των Λατίνων δανειστών!

Россия К сожалению! (συγνώμη Ρωσία)-
http://indobserver.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου