Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΛΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΜΉ ;

ΤΟ SITE I-REPORTER, ETOIMAΖΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κάτι σκαρώνει -υποθέτουμε καλό, σύμφωνα με τις διακηρύξεις τους- το μπλογκ  i-reporter, που έστησε ο γνωστός ιντερνάκιας και επαγγελματίας δημοσιογράφος κ. Νίκος Καραμπάσης.
Είναι από τους λίγους, μετά την πρωτοπόρο press-Bank, που έπιασε το νόημα της διαδικτυακής ενημέρωσης και πέτυχε να έχει μια σοβαρή δημοσιογραφική παρουσία στο διαδίκτυο σήμερα.
Και μέχρις ότου "σκάσει η βόμβα του... δείτε τι σημειώνει ο Νίκος Καραμπάσης:Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης
Τα δύσκολα είναι μπροστά και για εναν ακόμη λόγο: Γιατί ο "παλιός κόσμος" αφήνει την θέση του (έκων-άκων) στον "νέο" που διαμορφώνεται - σε παγκόσμιο επίπεδο. Η θέση και ο ρόλος της Ελλάδας, μιας ευέλικτης, «γρήγορης», άνετης, κοσμοπολίτικης, "παγκόσμιας" Ελλάδας, απαιτεί ΑΛΛΗ νοοτροπία,παιδεία,πολιτισμό,γνώσεις και ανθρώπους απο αυτούς "του χθες"(παλιό γαϊδουρι,περπατησιά δεν αλλάζει).Σημασία δεν έχουν ηλικίες(δεν τρέχουμε "κατοστάρι"), οικογένειες,επιχειρήσεις,καταθέσεις κλπ Σημασία έχει "το νεο γήπεδο". Νομίζουν για παράδειγμα ορισμένοι οτι επειδή «κουβαλάνε ενα όνομα», που μέχρι τώρα έφτανε και περίσσευε για να έχουν τις τράπεζες σαν πορτοφόλι τους,τα υπουργιλίκια ως κληρονομική έδρα,τους ψηφοφόρους ως πρόβατα κλπ αυτό θα εξακολουθήσει να ισχύει. Το φθινόπωρο θα είναι "καυτό" κοινωνικά και πολιτικά(για αρχή). Αγνωστο εαν θα αντέξει η συγκυβέρνηση(θα είναι συνάρτηση πολλών γεγονότων και εν πολλοίς δεν θα εξαρτάται καν "απο το χέρι της").Το βέβαιο ειναι οτι ξεκινάει μια περίοδος «που θα πέσουν κορμιά, επιχειρήσεις, πολιτικοί κ.α.». Οταν τελειώσει αυτό,θα είναι "μια άλλη μέρα" εντελώς διαφορετική απο αυτή που γνωρίζαμε εδώ και εκατό χρόνια. Ασχετο εαν η πορεία κρατήσει για πολλά επιπλέον χρόνια.Η εκρηξη του ελληνα εργαζόμενου(του άνεργου και βέβαια της νεας γενιάς) είναι "επι θύραις". Τα παραμύθια τελείωσαν.Και τα (ψεύτικα)...χαμόγελα θα κοπούν μαχαίρι. Καιρός να φτιάξουμε την πραγματική Ελλάδα στο παγκόσμιο γήπεδο. Υπάρχουν ΚΑΙ οι δυνατότητες ΚΑΙ τα μυαλά ΚΑΙ οι άνθρωποι.
ΠΗΓΗ: http://www.i-reportergr.com/2013/07/blog-post_5835.html#ixzz2ihg8gbXP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου