Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΟ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ!

"ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑΤΟΣ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΑ BLOG???!! ΔΙΩΞΗ TΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ??

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Χ.ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ !! Ερευνα για blogs που υποστηρίζουν την Χ.A. !!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ !!!Σε εξέλιξη είναι από το απόγευμα έρευνα για τους διαχειριστές blogs που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία Φύσσα.
H έρευνα διεξάγεται για να διαπιστωθεί ποιοι υιοθετούσαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και προέβαλαν γεγονότα που αφορούσαν δολοφονίες αλλοδαπών, γράφει το blog fimotro.
Η έρευνα διεξάγεται με εντολή του αντιεισαγγελέα Χ.Βουρλιώτη στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει το blog.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α:Με χοντρό αστείο μοιάζει η παραπάνω πληροφορία.Άντε ας πούμε ότι ο Βουρλιώτης...βουρλάθηκε... Αλλά ο Σφακιανάκης ποιο έγκλημα θα ερευνήσει ότι τάχα μου διέπραξαν κάποια μπλογκς; .. Τι πάει να πει προέβαλαν γεγονότα; Η προβολή δεν είναι η αποστολή των ενημερωτικών μπλογκς; Μια δολοφονία, όποια, θα πρέπει να αποσιωπηθεί; Έγκλημα είναι να...εκθειαστεί, όχι και η αναφορά του γεγονότος.. Αλλά ακόμη και η υιοθέτηση θέσεων ενός κόμματος από πότε αποτελεί επίμεμπτη πράξη; Παλαβώσαμε μήπως; Κυρ Δοτέ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;... Για κάτσε καλά...΄Όχι εμείς δεν πιστεύουμε ότι έκανες τέτοια μαλακία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου