Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΠΑΛΑΒΙΑΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΔΟ ΤΟΥ.. Δεν πιστεύουν σε παρελάσεις, στο σταυρό, στη σημαία, στη Ορθοδοξία.. Απειλούν να μας κυβερνήσουν-ΑΡΧΙΔΙΑ- όχι για να στήσουν κάτι προοδευτικό κι ελπιδοφόρο, αλλά για να γκπρεμίσουν όλες τις πίστες μας ως Έθνους... Φαντασθείτε το μέγεθος της μούργας που αντιπροσωπεύουν οι περιθωριακοί και κουκουλοφόροι!

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛAΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! -ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ! 


Ο ΜΟΡΦΩΝΙΟΣ, ΑΡΝΗΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ  ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ... κυκλοφορεί ο αθεοφοβος ... και ως Έλληνας!.. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από οργισμένους οπαδούς -ΦΥΓΑΔΕΣ- άλλων φαύλων κομμάτων... και θαρρεί... πως τώρα για 1.50 %  περίπου χρόνια που κάνει τον αρχηγό της
αντιπολίτευσης ..ότι οι ψήφοι που έλαβε ... στις περισινές εκλογές... είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
Με αυτό το πλευρό οι γκρίζοι αριστεροί να κοιμούνται! ΨΗΦΟΙ ΤΣΟΝΤΑ ΗΤΑΝ...
Είναι δε τόσο πολιτικά ευφυείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που ακόμη να καταλάβουν τη ΔΩΡΕΑ που τους έλαχε και παραμιλάνε με τα αποπνικτικά γκρίζα που κουβαλάνε στην άδεια πολιτική τους κούτρα! 


Και οι κουκουλοφοροι του που έχουν κάνει λίμπα την Αθήνα, είναι οι πραιτωριανοί του!... Έχει καταστραφεί το Εμπορικό κέντρο της Αθήνας και κανείς αληταράς ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ... που καταστρέφει την περιουσία  κάποιων επί της Σταδίου, κυρίως -που σήμερα όλη η ιστορική οδός είναι Νεκροταφείο- ποτέ δεν συνελήφθη 20 χρόνια τώρα... Ο ΣΥΡΙΖΑ δε ποτέ δεν καταδίκασε, ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι ΟΥΣΙΑ αυτός ήταν ο δράστης των αθλιοτήτων.. Αντίθετα έστελνε  άλλες ορδές του να κάνουν μπούγιο διαμαρτυρίας στα αστυνομικά τμήματα που είχα τους κουκουλοφόρους στη φάκα ... και οι οποίοι τελικά επί 20 χρόνια αφήνονταν ελεύθεροι ...σαν να μη τρέχει τίποτε! 

φλυαρε και κενέ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ...Ήσουν πάντα ένας ΤΙΠΟΤΑΣ, γιατί πολεμάς τάχα; φΑΙΔΡΌΤΑΤΕ! Να χρωστάς χάριτες στους δημοσιογράφους, που δι ίδιαν μαλάκυνση σε καλουν στα κανάλια για να πεις τις γκρίζες σκέψεις σου... 
Θα αισθανόσουν ΡΕ ΑΛΗΤΗ ευτυχέστερος, αν αυτοκτονούσες! Δεν πειράζει θα ... αυτοκτονηθείτε προσεχώς και πολλαπλώς ...  Απάτριδες και Μισέλληνες! 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ του άθεου ... Γκρίζου Τσίπρα που πασχίζει απεγνωσμένα να τον Εγκρίνουν οι δολοφόνοι ...δανειστές μας... ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙΟΝ! ! 
Oι διακοπές του Τσίπρα στην Αίγινα
Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν παρέστη σε κάποια από τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, αλλά επέλεξε, όπως συνηθίζει, να κάνει και τις... διακοπές του μαζί με την σύζυγό του, Περιστέρα, αλλά και τα δύο παιδιά τους στην αγαπημένη του Αίγινα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της τετραήμερης ξεκούρασής του, έσπευσε να βρεθεί το βράδυ της Κυριακής στα εγκαίνια των νεοσύστατων γραφείων της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, παρουσία του Θοδωρή Δρίτσα, του δημάρχου του νησιού Γιάννη Σακκιώτη, αλλά και του αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Κατσικάρη.
Υπό τις επευφημίες των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, casual ντυμένος, έστειλε και το μήνυμά του, λέγοντας ότι το κόμμα του «έχει τη γνώση και την ικανότητα να γυρίσει το νερό στο αυλάκι». Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, αποχώρησε, προκειμένου να συνεχίσει τις ανέμελες στιγμές του στο νησί, όπου καταφεύγει αρκετά συχνά, παρουσία και αρκετών συνεργατών του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η.Ν.Α : Όχι  δεν έχουμε παλαβώσει....να το παίζουμε σταθερά αντιαριστεροί ΜΟΝΟΙ στο ειδησεογραφικό ελληνικό διαδίκτυο. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ -ΝΤΟΜΠΡΑ- ΘΕΣΗ, κατά του ΣΥΡΙΖΑ, και τις μεθοδεύσεις του. Για μας προϋπήρξε της ...δήθεν εγκληματικότατης  Χρυσης .Αυγής... που αντισυνταγματικά συνελήφθησαν μέλη της... βουλευτές της θλιβερής Βουλής των τάχα Ελλήνων... ( Γιατί τάχα; Μα ψάξτε ..Οι περισσότεροι της Βουλής είναι ξενοσπουδαγμένοι κι άρα κατά τεκμήριο ΞΕΝΟΣΥΜΠΑΘΕΙΣ.. Κάνουμε λάθος; Τρίχες κάνουμε λάθος!Τα βλέπετε όλα τους... και βουβαίνεστε!  

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ είναι μια απειλή ιδεοληψίας που πασχίζει προκλητικά να την περάσει στον ελληνικό λαό.
Σε ότι μας αναλογεί θα τους στηλιτεύουμε .. διότι απέχουν απαρασάγκας από τους αληθινούς αριστερούς της εποχής Λεωνίδα Κύρκου που φυσικά οι σημερινοί διάδοχοί του τον έχουν θάψει...κι η απλή μνεία αυτού ευπατρίδη της αριστεράς ιδεοληψίας, προκαλεί αλεργία στα σκύμβαλα τύπου Παπαδημούλη, κι άλλων φαιδρών... που φιγουράρουν στο δημόσιο βίο... ΜΟΝΟΝ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, φίλα προσκείμενους στις αριστερές  ιδεοληψίες.. και προωθηθέντες σε καίρια πόστα ... ..τσογλάνια δηλαδή σε διατεταγμένη αποστολή, χωρίς φυσικά δημοσιογραφικές περγαμνές...   Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου