Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α Ο ΒΥΡΩΝ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ: • Φαίνεται απίστευτο μεν… αλλά κάτι μαγειρεύεται εκτός κι αν τους κοπεί το αυγολέμονο!

  BYΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;


  ο στρατηγός άνεμος..Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α;

  ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

  Αποκλεισμένος ήδη Ο ΒΥΡΩΝ από τις λίστες πλέον της Ν.Δ. στις ερχόμενες εκλογές…

  ** Αμφιβολίες για τις ηγετικές ικανότητές του

  ** Λίστα επωνύμων που 
  ειναι υπερ της Χ.Α!  και πολλά άλλα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!

  Διεργασίες σοβαρές γίνονται στο πολιτικό παρασκήνιο…με στόχο η ορφανεμένη και κουτσουρεμένη σήμερα Χρυσή Αυγή μετά την προφυλάκιση σχεδόν όλων των ηγετικών στελεχών της ..να μπορέσει δυναμικά να κλέψει και ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό.
  Έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά θα σας δώσουμε μόνον τις σφαλέστερες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή:
  1) Ο Βύρων Πολύδωρας, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του για τα εν γένει χάλια της κυβερνητικής πολιτικής, δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να ενταχθεί στις προσεχείς εκλογές στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

  2) Το γνωρίζει αυτό ο κ. Πολύδωρας από πολλού, γι΄αυτό και σε τακτά χρονικά διαστήματα λιανίζει την παράταξή του…σε βαθμό που να βγάζουν μπιμπίκια οι ένοικοι της Λεωφ.Συγγρού
  Δεν είναι αντάρτης ο Πολύδωρας, έχει πείρα και είναι σόφρων πολιτικός.Εξυπηρέτησε την παράταξή του και μέχρι χθες ψήφιζε τα Μνημόνια, αν και διαφωνούσε,τουλάχιστον όπως ισχυρίζεται…
  3)Έχει εκδηλώσει με δηλώσεις του μια προστατευτική διάθεση έναντι της Χρυσής Αυγής, με απόλυτη όμως νομότυπη και συνταγματική διάυγεια.
  Τον περασμένο Ιούλιο είχε δηλώσει τούτα;
  «Αμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πώς να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Χρυσή Αυγή, έλεος, είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πώς να σας το πω καθαρά, εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα» ανέφερε αρχικά ο Βύρων Πολύδωρας για να δεχθεί τη διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου που προκάλεσε την απάντησή του που βάζει «μπουρλότο» στο πολιτικό σκηνικό.
  «Θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο κ. Πολύδωρας απάντησε:«Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για τη Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του συντάγματος της Βαϊμάρης.
  Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου;
  Οσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Αρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάστασή μας;».
  Κι αυτό εξόργισε την σημερινή, εν πολλοίς παρδαλή ηγεσία της Ν.Δ, ενώ αν διέθετε κοινόν νούν ο Σαμαράς θα μπορούσε να υιοθετήσει τις καλοζυγισμένες προτάσεις Πολύδωρα!
  5) Όχι δεν πρόκειται να τον διαγράψουν από το κόμμα… Αλλά ..θα τον κόψουν από τα ψηφοδέλτια στις προσεχείς εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.
  Ο Πολύδωρας συνεχίζει να είναι υποτακτικός στις αποφάσεις του κόμματος και ψηφίζει σταθερά ΝΑΙ… ακόμη για το κόψιμο της επιχορήγησης προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
  Κάτι έχει στο νου του κι αυτό είναι:
  6) Επροτάθη… ή τους πρότεινε-δεν είναι ξεκαθαρισμένο αυτό-,λόγω των εκτάκτων κι αντισυνταγματικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών με τις φυλακίσεις στελεχών της Χ.Α. να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος αυτού !!! ..Και με αρχηγό τον Πολύδωρα να κατέλθουν στις εκλογές!
  Από μια άποψη φαίνεται αυτό για ανέκδοτο… αλλά δεν είναι! Διότι:
  α) Ο Βύρων Πολύδωρας είναι εθνικιστής δεδηλωμένος, ομογάλακτος στις περισσότερες των απόψεων της Χρυσής Αυγής, πλην βεβαίως των ακραίων πρακτικών με ναζιστικό-φασιστικό περίβλημα -που ακολουθεί αυτή.
  β)Είναι γνωστόν ότι η Χρυσή Αυγή, ανεξάρτητα από τον ενθουσιασμό των σημερινών μελών της, στερείται ενός δυνατού ονόματος που θα μπορούσε να σύρει το άρμα της…πιο ελπιδοφόρα. Καλά μεν ο Μιχαλολιάκος και τα παιδιά του, αλλά ούτε αυτός ,ούτε η ξυρισμένη και φουσκωτή παρέα του μπορεί να εμπνεύσουν μεγαλύτερες μάζες του λαού.
  γ) Το όνομα του Πολύδωρα , με τις ευρύτερες συμπάθειες στον ελληνικό λαό, έχει πέσει στο τραπέζι, σαν μια λύση ανάγκης και διότι η προφυλάκιση της ηγεσίας της Χ.Α και όσων άλλων επακολουθήσουν, θα είναι μέγα πρόβλημα για τις επικείμενες εκλογές. Αν και ως έγκλειστοι στις φυλακές, μπορεί να εκλεγούν βουλευτές και να μην αμφιβάλει κανείς ότι θα επανεκλεγούν … και θριαμβευτικά μάλιστα κατά τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων! Η δε παραμονή στους φυλακές, προβλέπεται κατά την νεοδημοκρατική σκηνοθεσία να είναι μακροχρόνιος…
  Η λύση Πολύδωρα, από μια άποψη φαντάζει ερεθιστική και για τον λόγο ότι η σημερινή δύναμη της Χ.Α… δεν είναι αυτόχθονος , όπως και του ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς , αλλά τσόντα-ξενόφερτοι ψηφοφόροι, -ο καθένας για δικούς του λόγους φυσικά! Με ηγέτη έναν δεξιό, Πολύδωρα ή και ακροδεξιό κατά μερικούς, θα έδινε άλλον αέρα στο κίνημα και θα κέρδιζε την εμπιστοσύνη περισσοτέρων εθνικοφρόνων που σήμερα ή στεγάζονται στη Ν.Δ. ή ακολουθούν το ΛΑΟΣ΄.Έτσι πιστεύουν όσοι πήραν την πρωτοβουλία να συνομιλήσουν με τον Πολύδωρα.
  Ως αρχηγός ο Πολύδωρας μπορεί να συγκρατήσει τους ξενόφερτους, τους ομογάλακτους ιδεολογικά και να προσελκύσει και περισσότερους Νεοδημοκράτες και γενικώς …”εθνικόφρονες” που σήμερα είναι μπερδεμένοι με τις σχοινοβασίες Σαμαρά.
  Σκεπτικισμόν προκαλλεί σε πολλούς χρυσαυγίτες το γεγονός ότι ο Πολύδωρας, αν και ιδεολογικά συγγενής τους, ουδέποτε έδωσε δείγματα ως πολιτικός ηγέτης, ή έστω και τάσεις να ηγηθεί σε κάτιτις… Παραμένει ένας πιστός και πειθήνιος κομματικός της ΝΔ, ένας απλός βουλευτής φωνακλάς,βαυκαλιζόμενος με τις ωραιολογίες του που ελάχιστοι ωστόσο κατανοούν.. παρατηρούν οι επιφυλλακτικοί για ένα τέτοιο καινοτόμο εγχείρημα…
  Άδηλον τι πρόκειται να συμβεί. Πάντως κάτι μαγειρεύεται. Ο Μιχαλολιάκος ιδρυτής και ψυχή του κόμματος, όπως πληροφορούμαστε, βάζει νερό στο κρασί του και συζητάει το θέμα… Ο Πολύδωρας από την άλλη… το κουβεντιάζει… μεν ,αλλά όντας άτολμος- ατζαμής να παίξει τον αρχηγό κόμματος (όπως ο Κουβέλης, ο Καμμένος κ.α.) δεν φαίνεται έως στιγμής να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.Επιμένει να βυζαντινολογεί!
  Πάντως η ιδέα φαίνεται να έχει φόντα και για τις δυο πλευρές… Μπορεί να διαμορφώσει ένα άλλο πολιτικό σκηνικό…να φέρει τα πάνω –κάτω… Ίδομεν…Πάντως όσα νεότερα έχουμε θα σας τα μεταδίδουμε ..αποκλειστικά πάντα!
  Και δεν δεχόμαστε καμιά διάψευση κι από καμιά πλευρά!΄Ετσι;
  Από το πολιτικό desk H.N.A

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑ …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  Το Μέγαρο Μαξίμου καλύπτει Πολύδωρα μετά τη
  Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της Βουλής Βύρων Πολύδωρα σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή.
  Πάντως το Μέγαρο Μαξίμου καλύπτει τον Βύρωνα Πολύδωρα και θεωρεί επαρκείς τις εξηγήσεις που δόθηκαν. Ο πλέον στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης τόνισε ότι αυτό που είπε ο κ. Πολύδωρας ήταν παρεξηγήσιμο, όμως υπήρξαν εξηγήσεις.
  Οι δηλώσεις του κ. Πολύδωρα ήρθαν μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου της ΝΔ, όπου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν συνεργάζεται με τους "ναζιστές", ενώ σε ανάλογα σκληρό ύφος ήταν και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
  Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από όλο το πολιτικό φάσμα, σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, ενώ ταυτόχρονα άφησε αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά και τη διαπραγμάτευση του με την τρόικα, κάτι που προκάλεσε έντονη ενόχληση στο πρωθυπουργικό γραφείο.
  "Μιλάς και με τον εχθρό εν πολέμω, και δε θα μιλήσεις σε ένα κόμμα με 1 εκατ. ψηφοφόρους;" είπε ο κ. Πολύδωρας. Μάλιστα, χαρακτήρισε όποιον αρνείται να μιλήσει με τη Χρυσή Αυγή "εκτός τόπου και χρόνου".
  Ο κ. Πολύδωρας υποστήριξε ότι ο εχθρός δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά η τρόικα, κάνοντας λόγο για συνεννόηση μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων, εντάσσοντας στο πλαίσιο αυτό και τα κόμματα της Αριστεράς.
  Σχολιάζοντας το κατά πόσον γίνεται σωστή διαπραγμάτευση από την κυβέρνηση Σαμαρά, ο κ. Πολύδωρας σχολίασε "μην ξύνετε πληγές", αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού.
  Το μεσημέρι της Δευτέρας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFm, ο Βύρων Πολύδωρας απαντούσε σε ερώτηση αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή ως εξής: "Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου; Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;".
  Παράλληλα, χαρακτήρισε το success story "ψυχολογική ένεση" και σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση συνεχώς υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. "Είμαι σαν το θηρίο στο κλουβί. Βλέπω μια επιμήκυνση και μια συνέχιση του δικαίου της ανάγκης και αυτό θα πρέπει να διακοπεί όχι γιατί πρέπει να κάνω τον μάγο ότι μπορώ να εξουδετερώσω την θεομηνία, αλλά συγκεκριμένα όλα τα πυρά θα έπρεπε να τα είχα στρέψει εγώ στην απόκρουση της τρόικας. Αυτό που με ενοχλεί και που ήταν το κεντρικό στοιχείο της πολιτικής μας εμφάνισης στον λαό και τις εμπιστοσύνης που μας έδειξε το 2012 είναι ότι πάμε για αναδιαπραγμάτευση, αυτή η έννοια της αναδιαπραγμάτευσης κάθε 24ωρο που περνάει γίνεται εντονότερη. Διότι όλα τα μερικότερα που είναι σαν μέσα σωτηρίας είναι βηματισμοί στο τέλμα. Γίνεται προσπάθεια αλλά υποχωρούμε διαρκώς, δεν βλέπω ότι νικάμε στην διαπραγμάτευση. Αυτό που με ενοχλεί είναι η στάση της τρόικας. Βιάζουν την λογική μας, παραβιάζουν τους κανόνες της λογικής, αυτό είναι ίδιο των αυταρχιών".
  Αποδοκιμάζει η Νέα Δημοκρατία
  Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του βουλευτή ήρθε να αποδοκιμάσει ουσιαστικά αναφέροντας:
  "Περίεργη δήλωση...Γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί".
  http://www.news.gr

 • Οι επώνυμοι «φίλοι» της Χρυσής Αυγής

  ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


  Η Χρυσή Αυγή, παρά την πρωταφανή προπαγάνδα σε βάρος της, και τον οργανωμένο αποκλεισμό της από τα ΜΜΕ ,μοναδική στα χρονικά της δημοκρατίας μας συνεχίζει να έχει ακτινοβολία και συμπάθειες ώστε κι αυτή τη στιγμή, να παραμένει το Τρίτο κόμμα στη Βουλή με τάσεις να περάσει στη δεύτερη θέση, όπως αναφέρουν ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις.
  Επίσης πρέπει να υπογραμμιστεί, ότι η Χ.Α. πάσχει από πενία να έχει στις τάξεις της, τουλάχιστον στο επίπεδο της ηγεσίας της μερικά σοβαρά ονόματα του ευρύτερου κοινωνικού μας ιστού… και παρά το ότι τα μηνύματά της έχουν απήχηση… (ανάλογες απόπειρες έγιναν από Βορίδη και από Καρατζαφέρη, αλλά δεν συγκίνησαν...)
  Ωστόσο έχουν επισημανθεί πολλοί γνωστοί που έχουν κατά καιρούς εκφράσει τη συμπάθειά τους προς τη Χ.Α. … Από τη λίστα που σας βάζουμε πιο κάτω, πιθανόν κάποιοι, ευχαρίστως ίσως να δέχονταν να κατέλθουν και ως υποψήφιοι βουλευτές, κατ΄απομίμηση των άλλων κομμάτων που επιστρατεύουν στις τάξεις τους ,ιδίως καλλιτέχνες προβεβλημένους… Και κατά τις πληροφορίες μας στις επόμενες εκλογές η Χ.Α. θα ενισχύσει τα ψηφοδέλτιά της.. με λαμπερά ονόματα που ασπάζονται τους στόχους της.

  Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  Κυκλοφορεί στα social media και στο διαδίκτυο και αφορά διάφορους «επώνυμους», άλλοι των τεχνών, άλλοι των γραμμάτων, κάποιοι δημοσιογράφοι, άλλοι αθλητές, ορισμένοι πολιτικοί, που δεν δίσταζαν να εκφράζονται θετικά υπέρ της Χρυσής Αυγής, φυσικά πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αναδημοσιεύουμε τη λίστα έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…

  Πέτρος Γαϊτάνος (τραγουδιστής θρησκευτικών ύμνων): «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»
  Βύρων Πολύδωρας (Βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ, πρόεδρος της Βουλής για μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε προλάβει να διορίσει με το σχετικό νόμο συγγενείς του): «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία»
  Θάνος Τζήμερος (Διαφημιστής, Πολιτικός – ΔΗΞΑΝ): «Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι»
  Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα»
  Γιάννης Πλούταρχος (τραγουδιστής): «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»
  Γιώργος Τράγκας (δημοσιογράφος): «Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι» | «Εγώ κυρίες και κύριοι αν λάβω υπόψιν μου ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου»
  Μιχάλης Κατσιγέρας (δημοσιογράφος): «Το κενό μιας δημοσίας τάξεως για όλους τους πολίτες έχει ήδη αρχίσει να καλύπτεται στις μαύρες περιοχές των Αθηνών από τους ακτιβιστές της Χρυσής Aυγής.
  Μπάμπης Παπαδημητρίου (δημοσιογράφος του ομίλου Αλαφούζου): «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία» | «Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!»
  Νότης Σφακιανάκης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει.»
  Γιάννης Μπέζος (ηθοποιός): «Το χαστούκι [του Κασιδιάρη] δεν σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει χτυπάω κάτι κατεστημένο»
  Σάκης Ρουβάς (ποπ σταρ): «Δεν με τρόμαξε που ο κόσμος ψήφισε την Χρυσή Αυγή»
  Νίκος Βέρτης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά»

  Σταμάτης Γονίδης (τραγουδιστής): «Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή» 

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου