Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ... ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ..ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ..ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΤΗ...ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΆ ΤΟΥΣ Αλιώτικα πως θα έχαιραν φήμης ...καραγκιόζηδων;

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ -ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ 

Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΉ...
ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ!
ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...
Είπε .."εγώ και πρωθυπουργός αποφασίσαμε.."
ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΝΤΡΑ-

Αρχίδια συναποφάσισαν... ( για αυτό και διαψεύστηκε από τον Κεδίκογλου)  Αλλά φαίνεται πως έχει λερωμένη τη φωλιά του... ο  ΠΑΣΟΚΟΣ Βαρδαριώτης...που μονίμως δρα στην πολιτική ...υποβρυχίως!

Η συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία του έδωσε ευκαιρία να ξεχασθουν προσωρινά τα τεράστια ΠΑΣΟΚΙΚΑ εγκλήματά του σε βάρος  του λαού!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ-ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ!ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ "ΚΑΙΝΕ" ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ


Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΉ... ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ!

Διαψεύδουν απόλυτα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών, πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο τα γεγονότα σε ότι αφορά τα έργα και τις ημέρες του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφορικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214.  
 Oι Γερμανοί της ναυπηγού εταιρείας TKMS ψεύδονταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας το γνώριζε ότι ψεύδονταν όταν διαβεβαίωναν ότι «Η Ferrostaal (σ.σ. η εταιρεία που δίνει τις μίζες στο πρόγραμμα των υποβρυχίων) δεν έχει καμία σχέση με τη νέα σύμβαση που υπογράψαμε με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Ε.Βενιζέλου και η όποια σχέση της με την TKMS σταματάει το 2005». Η
 Στην επιστολή του Atzpodien που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με προσωπική εντολή του υπουργού Ε.Βενιζέλου, αναφέρεται ότι "η HDW δεν έχει καμία σχέση με την Ferrostaal, απλώς  στα προγράμματα που είχε αναλάβει η HDW ως ναυπηγός εταιρεία, η Ferrostaal είχε αναλάβει το ... μάρκετινγκ και η όποια σχέση με την HDW τελειώνει το 2005". 
 Υπενθυμίζεται η Ferrostaal είναι η εταιρεία η οποία καταδικάστηκε στην Γερμανία για την δωροδοκία του Άκη Τσοχατζόπουλου και άλλων Ελλήνων αξιωματούχων με ποσό ύψους 84 εκατ. ευρώ για τις δύο συμβάσεις των ετών 2000  (αγορά τεσσάρων  T.214) και του 2002 (πρόγραμμα εκσυγχρονισμού τριών υποβρυχίων 209/1200).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου