Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ -ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 450.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! και με υφυπουργικό θώκο!..Κι ακόμη να λειτουργήσει τη Δ.Τ.


Η μεγάλη πρόκληση.Καψής
αλλά σκέτη πατάτα δημοσιογραφικά
Ονοματίστηκε Υφυπουργός
κι αμοίβεται... περισσότερα
από κάθε άλλον Υπουργό!
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ!
ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ  ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ... Μα καλά ο λαπάς Καλαματιανός  πόσα γραμμάτεια χρωστάει στον φαύλο ΔΟΛ; Και γιατί πρέπει να τα εξοφλεί ...ο ελληνικός λαός;..Έκανε και βουλευτή τον
γιο του Ψυχάρη, τον πατάτα- Καψή τι τον ήθελε; Έμαθε πως και γιατί υποδύεται τον δημοσιογράφο;

Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!! Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της... δέξιας συγκυβέρνησης.

Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!

ΣΧΟΛΙΟ iR: Αντωνη Σαμαρά υπέγραψες ΑΥΤΟ το ΦΕΚ; Ντροπή. Και συζητας σημερα να κατασχεσεις και δημεύσεις την ΠΡΩΤΗ κατοικία των εργαζομένων επειδή γονάτισαν απο τις απίστευτες μειώσεις των μισθών και την τραγική φοροκαταιγίδα και δεν μπορούν να πληρώσουν τους τραπεζίτες στους οποίους πηγαν ΟΛΑ τα χρήματα των μνημονίων; ΝΤΡΟΠΗ. Τουλάχιστον ΔΙΩΞΕ τωρα τον χρυσοκάνθαρο υπουργό σου, πριν σας πάρουν ΟΛΟΥΣ μαζι με τις πέτρες...(προς το παρόν ΚΑΝΕΙΣ υπουργός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ΜΟΝΟΣ μέσα στον κόσμο-θα φάει πολύ ξύλο).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2013/08/blog-post_22.html#ixzz2ihm4ZIbP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου