Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ...ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Εκείνον τον φραπέ δικηγόρο του Κολωνακιου Αλεξανδρο Λυκουρέζο, που μήνυσε όλη την ομαδα των Αξιωματικών που έκαναν το πραξικόπημα. Και μετά κατέστη και ο ίδιος διάσημος και μεγαλοδικηγόρος!


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ! ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ

Το κύτος της ελληνικής πολιτικής κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος για να μας δουλεύει κι απο πάνω! Ο ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ!

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου για κακουργηματικές πράξεις και τη σύλληψή  του στο πλαίσιο του αυτοφώρου λόγω όσων δήλωσε για το θέμα των υποκλοπών ζητά με μήνυση που κατέθεσε στο Α.Τ Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης.
 Στη μήνυσή του  υποστηρίζει ότι αν οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου είναι  αληθείς συνιστούν αποκάλυψη μυστικών πολιτείας και εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της, ενώ αν  δεν είναι αληθείς συνιστούν και πάλι έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη.
 Το ότι έχει διαπράξει τα παραπάνω αδικήματα (και πολλά άλλα...) δεν συζητείται. Να δούμε που θα βρεθεί ο εισαγγελέας που θα διατάξει την σύλληψή του...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η.Ν.Α. Ειδικά αυτός ο Μπάσταρδος, εγκονός δικτάτορα και ο ίσιος στη ψυχοσύνθεση φασισταριό του κερατά είναι καιρός να πάει στη στενή για τα αλέπάλληλα, θρασύτατα εγκλήματά του κατά της χώρας. (Ιμια, ξεφτιλισμένη συγνώμη προς τη Μέρκελ, μνημόνια κ.λ.π. ) κι όμως συνεχίζει ο άνους να  περνιέται ως ξύπνιος και να κυκλοφορεί ελέυθερα!
Θα δούμε πως η ...αναισθητη κι όχι ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ  ελληνική δικαιοσύνη, πως θα συμπεριφρθεί προς την υποβληθεία.. μήνυση! defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου