Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

OI ΧΘΟΝΙΟΙ EBραίοι μας πιάνοιυν τον κωλο ...ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.Παρτε το χαμπάρι!

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ...ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ.. ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΑΣ ...ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΘΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! 

Ζητάνε με νόμο -άθλιο - να αναγνωριστεί  το Ολοκαύτωμα... χωρίς οι ίδιοι να έχουν αναγνωρίσει το ολοκαύτωμα των Ποντίων και της Μ.Ασίας... Γιατί να το αναγνωρίσουν , όταν Εβραίοι πρωτοστάτησαν στις σφαγές των Ελλήνων;
Πέτυχαν χάρις στους ενταύθα Ουτιδανούς πολιτικούς, συνεργάτες τους, να αφαιρεθεί από τις ταυτότητες των Ελλήνων το θρήσκευμά τους Χ.Ο... Και σήμερα έχουν βάλλει στη φυλακή βουλευτές ενός κόμματος ντάλα αντιεβραϊκου... Και ...τώρα θέλουν κι άλλα ...τις αντιεβραϊκές κεφαλές Βορίδη και Γεωργιάδη, από τα δυνατά στελέχη του κόμματος που κυβερνάει την Ελλάδα... 

        

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ!..Μετά τη Χ.Α.
Κάποιος πρέπει να τους στείλει πια στο διάολο. Και για να μην ξεχνιόμαστε, πως σήμερα οι Έλληνες Εβραίοι έχουν μεταλλαχτεί άπαντες σε κατασκόπους του Ισραηλ.... 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΌΘΕΝ ΧΘΟΝΙΟΣ ΛΑΟΣ!

Οι συμφωνίες που υπέγραψαν Σαμαράς και Νετανιάχου

 
Ελλάδα και Κύπρος χαρακτηρίστηκαν από τον πρωθυπουργό ως γέφυρα μεταξύ του Ισραήλ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ τα ενεργειακά αποθέματα που διαθέτουν, μπορούν να αποτελέσουν τη βάση συνεργασίας.Το «ποτέ ξανά» φασισμός που είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην επίσκεψή του στο Ισραήλ σε συνδυασμό με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη Χρυσή Αυγή που ποτέ δεν υπήρξε μυστικό ότι ανησυχούσε σφόδρα τους Ισραηλινούς, κέρδισαν τις εντυπώσεις στο ταξίδι. Το μήνυμα που εστάλη από την ελληνική πλευρά, είναι ότι οι δυο χώρες είναι δεσμευμένες στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής.
Σε μια απόδειξη ότι το Ισραήλ έθεσε μετ’ επιτάσεως στην ελληνική πλευρά το ζήτημα του Ιράν, ο Νετανιάχου στις δηλώσεις του μίλησε για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το πυρηνικό του οπλοστάσιο, αποκαλώντας υπεκφυγές για να κερδηθεί χρόνος τις κινήσεις του νέου προέδρου.
Ανάμεσα στις δυο χώρες υπογράφηκαν συμφωνίες και πρωτόκολλα συνεργασίας:
>Πρωτόκολλο συνεργασίας για τη Ναυτική Εκπαίδευση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
>Συμφωνία Τουριστικής συνεργασίας η Όλγα Κεφαλογιάννη.
>Δύο συμφωνίες για αντιμετώπιση του εγκλήματος και την πολιτική προστασία ειδικά στηνπυρόσβεση ο Νίκος Δένδιας.
>Κοινή διακήρυξη για συνεργασία στον τομέα της Ενέργειας ο Γιάννης Μανιάτης.
>Διακήρυξη για συνεργασία στον τομέα του Αθλητισμού ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.
>Διακήρυξη για συνεργασία στην Εκπαίδευση ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
>Πρόγραμμα εκπαιδευτικής συνεργασίας υπέγραψε ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου