Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

TO KΟΛΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΊΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ ΗΔΗ! ΟΜΩΣ...

Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟΣΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ  Μ.Μ.Ε. -ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΝΉΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΕΛΕΓΧΟ.ΚΙ ΑΠΟΡΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!..

Τέλος πάντων εμείς δημοσιοποιούμε τους ισχυρισμούς της Χ.Α. και βλέπουμε! 


"Με εντολή εισαγγελέα ανοίχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο. Ήταν όλα πεντακάθαρα όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής. Τα κανάλια της διαπλοκής όμως δεν λένε λέξη και αφήνουν να αιωρείται η αθλιότητα περί σκοτεινής χρηματοδότησης. Ανακυκλώνουν τις ίδιες γελοιότητες περί μαύρων ταμείων, κρυμμένων όπλων και τανκς που θα μπουν στη Βουλή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Ο Ελληνικός Λαός σύσσωμος γελάει μαζί τους και κατανοεί πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη κατόπιν εντολής ξένων κέντρων εξουσίας. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει εις βάρος της ηγεσίας του Κινήματος και όταν αυτή η μεγάλη φούσκα σκάσει, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όσους παρέβησαν τον όρκο και το καθήκον τους. Κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτεται η αθλιότητα της ξενόδουλης κυβέρνησης του Μνημονίου και των υπαλλήλων των τοκογλύφων." 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου