Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ...ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ... ΜΟΛΙΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ... ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. , οποία όμως είχε να εμφανιστεί στην περιοχή τουλάχιστον 2 χρόνια! ..ΤΕΤΟΙΑ Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΊΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ... ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ... που σημαίνει ότι τα ελληνικά κόμματα ...έχουν δομή εγκληματικών ,μαφιόζικων δομών... Εμείς εδώ ποτέ δεν αμφιβάλαμε και τα είχαμε προ ανυπόπτου χρόνου ...επισημάνει!


keerfa3

ΤΑ ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ!-ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ..."

ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΜΑΤΣΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ(VIDEO)


Oδομαχίες στον Άγιο Παντελεήμονα. Απουσία της Χ.Α στην περιοχή αριστεριστές πήραν στο κυνήγι κατοίκους του κέντρου. Σκηνές αλλοφροσύνης με Έλληνες να κυνηγάνε Έλληνες.
Μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν προναγγείλει κινητοποιήσεις σήμερα Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας ενώ έχουν προειδοποιήσει την αστυνομία ότι θα επιδιώξουν να ματαιώσουν την συγκέντρωση μελών της Χ.Α στα παλιά της γραφεία στην οδό Δεληγιάννη στις 6 το απόγευμα.
Στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα μπήκαν στην κάποτε κλειστή παιδική χαρά και άνοιξαν τις πόρτες. ( εδώ υπάρχει χέρι του Κωλο-ΚΑΜΙΝΗ ...δημάρχου Αθηναίων!...Που είναι και ομογάλακτος της αριστερίστικης αλητείας που ταλανίζει την Ελλάδα απ΄ακρού σ΄ακρου...της χώρας με τις γκρίζες, παλαβές ξενόφερτες ..θεωρίες της.. Του λέμε απλά: η παιδική χαρά θα ξανακλειστεί, αν για το άνοιγμά της δεν υπάρξουν ισορροπιρστικές συνθήκες... Κι ότι οι λαθρομετανάστες δεν θα διώχνουν από την παιδική χαρά τα Ελληνόπουλα! Καταλαβαίνεις Ρε αληταρά Καμίνη;Εμείς την κλείσαμε ...με ουσιαστική συμμετοχή της ιστοσελίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! Εμείς ... οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα...
Διότι δεν θέλαμε άλλη μούργα ξενόφερτη στην περιοχή μας που ασεβεί στα δικά μας παιδιά, στις δικές μας συνήθειες. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΗΜΑΡΧΕ;..Κατακαημένε ...Καμίνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου