Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΜΕΝΟΣ:

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΑΦΕΡΙΜ ...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιχειρήσουν «να κατέλθουν στις εκλογές με ένα ενιαίο κόμμα προκειμένου να διαγράψουν τα χρέη των κομμάτων τους και να παραγράψουν τις όποιες ποινικές ευθύνες», εξέφρασε με δήλωση του, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. 

Ο κ.Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν θα τους βγει το εγχείρημα» ενώ τόνισε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη του, με όλους αυτούς που τον μάχονται, «εντός και εκτός πολιτικής». 

«Εγώ το κεφάλι μου το έχω παίξει, και δεν έχω να χάσω τίποτε » τονίζει στο ΑΠΕ ΜΠΕ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με άλλες δηλώσεις του, νωρίτερα, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι η σωτηρία της πατρίδας «δεν γίνεται μέσα από τον συνεχή αυτοεξευτελισμό σας στην ποδιά της κ. Μέρκελ, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό».
 

Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, «μέχρι στιγμής αποδείξατε ότι σας ενδιαφέρει η σωτηρία της παρτίδας των τραπεζιτών, των εκδοτών και των διαπλεκομένων φίλων σας με τα χρήματα του ελληνικού λαού που φτωχοποιείται».
 

Στο μεταξύ για το θέμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων και τη συμφωνία με την τρόικα, επανήλθε σήμερα η αρμόδια τομεάρχης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για διαδικασίες «έντιμης αξιολόγησης». «Η δικομματική κυβέρνηση μπορεί να πανηγυρίζει γιατί ήρθε σε συμφωνία με τους εκπρόσωπους των δανειστών για το θέμα της κινητικότητας χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, αλλά χωρίς πρόβλεψη για διαδικασίες έντιμης και ουσιαστικής αξιολόγησης χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία σαν πρόβατα «επί σφαγήν» .υποστήριξε η κ. Χρυσοβελώνη.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/panos-kammenos-samaras-kai-venizelos-tha-katevoun-mazi-stis-ekloges.html#ixzz2YSUoYRJ6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου