Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΆ ΤΟΥ; ΔΙΟΤΙ ΉΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ...ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΡΤ... ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ...


Την εμπειρία της «χουντικής επταετίας» υπενθυμίζει στο υπόμνημά του προς την ΕΣΗΕΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εναντίον του η Ένωση για τη δήλωσή του με την οποία γνωστοποίησε το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. 

«Η Ελληνική εμπειρία της χουντικής 7ετίας με τον α.ν. 248/1967 οφείλει να υπενθυμίζει ότι οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την απειλή της απώλειας της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για να “συμμορφώνουν” Δημοσιογράφους και να εμποδίζουν την Ελευθερία της Έκφρασης και την Ελευθεροτυπία», αναφέρει στο υπόμνημά του ο Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος χαρακτηρίζει τη δίωξή του «εντελώς αόριστη και ακατανόητη».

Η ΕΣΗΕΑ - που έχει ζητήσει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να παραδώσει τη δημοσιογραφική του ταυτότητα - κάλεσε τον κ. Κεδίκογλου να προσέλθει την Πέμπτη στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Ο ίδιος δεν προσήλθε στο πειθαρχικό αλλά κατέθεσε το συγκεκριμένο υπόμνημα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου στο υπόμνημά του κάνει λόγο για κατηγορία που «κατασκευάστηκε», προκειμένου να διαπομπευτεί και να τιμωρηθεί: «Ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν διώκομαι για κάτι που έκανα ή που δεν έκανα. Αντιθέτως, κατασκευάστηκε σε βάρος μου μια δημοκρατικώς απαράδεκτη, νομικώς ασυνάρτητη και νοητικώς ανυπόστατη κατηγορία, προκειμένου να διαπομπευτώ και να τιμωρηθώ, επειδή το Ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε Νόμο, το Υπουργικό Συμβούλιο πρότεινε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που όλα μαζί έθιξαν τα κατεστημένα συμφέροντα κάποιων ψηφοθηρούντων, που ο λαός αποκαλεί “εργατοπατέρες”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ 

ΠΗΓΗ:realfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου