Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ.ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ!

ΡΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ 
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η Χ.Α: 

Παράνομο σχέδιο απαγόρευσης της διανομής τροφίμων από Δένδια και Καμίνη με τις ευλογίες Σαμαρά


Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά της

Το άθλιο κράτος του μνημονίου επιχειρεί να θέσει εκτός νόμου την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Το αποτυχημένο και επικίνδυνο δίδυμο Δένδια-Καμίνη, με την απόλυτη συμφωνία και έγκριση του Αντώνη Σαμαρά, στήνει μία ακόμη παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.


Όσον αφορά το γελοίο επιχείρημα Καμίνη περί... "μη λήψης της απαιτούμενης άδειας", γνωστοποιούμε σε κάθε ενδιαφερόμενο πως ήδη η Χρυσή Αυγή έχει ενημερώσει επισήμως τις αρμόδιες αρχές (τοπικό αστυνομικό τμήμα, αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελέα υπηρεσίας). Είμαστε 100% νόμιμοι και κανείς δεν  μπορεί να απαγορεύσει την δραστηριότητά μας.

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε το σχετικό εξώδικο που αρμόδιος δικαστικός επιμελητής επέδωσε στους αρμόδιους φορείς:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφόρος Μεσογείων αριθ. 131 και εκπροσωπείται νόμιμα.
ΠΡΟΣ

Τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα, πρώην Σχολή Ευελπίδων.
Τον κ. Διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα,  που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Μιχαήλ Βόδα, αρ. 85.
Τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, που εδρεύει στην Αθήνα, λεωφόρος Αλεξάνδρας, αρ. 173

Δια της παρούσης σάς γνωστοποιούμε, ότι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013  και ώρα 18:00 το Κόμμα μας διοργανώνει ανοικτή συγκέντρωση-εκδήλωση στην Πλατεία Αττικής  στην οποία θα παραστούν  βουλευτές, στελέχη και ο Αρχηγός μας.

Κατά την ως άνω συγκέντρωση ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι δεν θα παρακωλύσουμε την εύρυθμη λειτουργία της πόλεως.
Ενόψει λοιπόν της ανωτέρω συγκεντρώσεως, επιθυμούμε να σας επιστήσουμε την προσοχή για την αναγκαιότητα διασφάλισης της τάξης και της ασφάλειας πέριξ του χώρου της εκδηλώσεως, αλλά και της ασφάλειας των πολιτών και μελών μας που θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από αυτή, κατά το χρονικό διάστημα της εξέλιξής της.
Επειδή στο παρελθόν και παρά την έγκαιρη γνωστοποίηση των συγκεντρώσεων μας στις αρμόδιες αρχές  γίναμε μάρτυρες προκλήσεων.
Επειδή εφιστούμε την προσοχή των αρχών στην απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδηλώσεως μας
Επειδή επιθυμούμε να διασφαλιστεί η τάξη και η ασφάλεια στον χώρο της συγκεντρώσεως μας
ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις εμπλεκόμενες αρχές να σεβαστούν και να περιφρουρήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας στην ελεύθερη συνάθροιση (άρθρο 11 Συν), σε αντίθετη περίπτωση ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΡΗΤΑ  ότι θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον των οργάνων και των προϊσταμένων της Ελληνικής Αστυνομίας, του δημάρχου Αθηναίων καθώς και κάθε άλλου υπευθύνου που θα θέσει με τις πράξεις ή παραλείψεις του  εν αμφιβόλω το δικαίωμα μας αυτό.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Να πράξετε τα δέοντα, στα πλαίσια του Συντάγματος και των Νόμων, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας σύμφωνα με τα ανωτέρω

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, προς  τον κο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα, πρώην Σχολή Ευελπίδων, προκειμένου να λάβει γνώση και για να επέλθουν  οι έννομες συνέπειες.

Αθήνα,  23 Ιουλίου 2013
Ο Εξωδίκως Δηλών
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος - Γενικός Γραμματεύς Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αθλιότητες της πλατείας Συντάγματος, όπου πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά σε άπορους συμπολίτες μας, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ. Η νόμιμη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να απαγορευθεί από κανέναν καθεστωτικό αλήτη. Αν σκοπεύουν να καταλύσουν το Σύνταγμα να μας το πουν ανοικτά. Αυτή τη φορά όποιος επίορκος υπάλληλος του κράτους επιχειρήσει να περιορίσει τις συνταγματικές μας ελευθερίες θα υποστεί κάθε νόμιμη συνέπεια.

Η διανομή τροφίμων της 24ης Ιουλίου στην πλατεία Αττικής θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου, μέλη, στελέχη και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 6.00 μμ στην πλατεία Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου