Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ! ΚΙ ΟΡΘΩΣ!

To ΓΕΝ και οι Ναύαρχοι  προειδοποίησαν για τους κινδύνους του  …του Τέμενους ...Αθηνών!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του :http://hellenicdailyreporter.blogspot.gr

Το έγγραφο του ΓΕΝ ρητά επικαλείται την ασφάλεια των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.


Μεγενθύνεται με κλικ..


Η Αθήνα σύμφωνα με πολλούς αναλυτές και τους εκπροσώπους Μουσουλμανικών οργανώσεων είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην οποία δεν λειτουργεί επίσημο Ισλαμικό Τέμενος. Είναι όμως ακριβής αυτός ο ισχυρισμός; Τρίχες είναι... Αλλά τα μεμέτια τους καίει η Αθήνα... Τη έχουν στο στόχαστρό τους... Εν τάξει τα μπάσταρδα της Κυβέρνησης και τα κωλοσφουγκάρια της , τύπου Βενιζέλου, Σαμαρά και πολλών άλλων χθεσινών ολετήρων του ΠΑΣΟΚ..θα συνεχίσουν... μέχρι τελειωτικής εξαφάνισης της Ελλάδας .

ΕΤΣΙ ...ΕΦΥΓΕ Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ..


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΦΥΓΕ Η  

ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ 

ΕΠΟΧΩΝ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ Το κείμενο πιο κάτω μας το έστειλε η σελίδα....
Αλικη Βουγιουκλακη-Η νιοτη  που είναι πολύ φαν της σταρ που συνεχίζει να τη θυμούνται όλοι...
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν η Αλίκη φύγει από τη ζωή, ο Παπαμιχαήλ την επισκέφτηκε στο ιατρικό κέντρο. Εκείνη ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση και με δυσκολία μιλούσε. Εκείνος στάθηκε δίπλα της συγκινημένος. ''Σήκω ρε Πίπη να φύγουμε.Ο Δημήτρης είμαι.'' Η Αλίκη αναστέναξε, σαν να ανακουφίστηκε και η ίδια ακούγοντας τη φωνή του. Για μία ώρα έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο και κανείς δεν έμαθε ποτέ τι ειπώθηκε. Λίγες ώρες πριν πεθάνει και ενώ η Αλίκη ήταν σε κόμμα, ο Παπαμιχαήλ ήταν πάλι δίπλα της. ''Ο Δημήτρης σου είμαι. Μ'ακούς; Νεράιδα μου, μη με αφήσεις μόνο. Σ'εχω ανάγκη. Όλοι σ'έχουμε ανάγκη.'' Όμως λίγες ώρες αργότερα, η καρδιά της δεν άντεξε. Ήταν 23 Ιουλίου. 1996 ...Τρεις μόλις μέρες μετά τα γενέθλια της.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 

ΓΙΑΤΙ 2000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ 500;

Από σήμερα οι προσλήψεις για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση
Ξεκινάει από σήμερα η στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης με την ανακοίνωση των 2.000 προσλήψεων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση. Σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 589 άτομα από όλες τις ειδικότητες και ως ότου γίνει δυνατόν η Δ.Τ. να εκπέμψει από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.
Ακολούθως, για την συμπλήρωση των υπόλοιπων 1.500 θέσεων θα αξιοποιηθούν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν ξανά αιτήσεις. Αυτό ισχύει και για την Θεσσαλονίκη όπου οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν όταν γίνει δυνατή η αξιοποίηση των εκεί εγκαταστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από την Δευτέρα το απόγευμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.
Σημείωση... περιέργως το συγκεκριμένο site του Υπουργείου δεν λειτουργεί, αντε τώρα να κάνει αίτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου