Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ 4ου ΡΑϊΧ!

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ 4.800  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...α λίστα – Ποιοι 4.800 υπάλληλοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα τον Σεπτέμβριο- Κυβερνητική σύσκεψη αποφάσισε ποιους θα περιλάβει το επόμενο κύμα διαθεσιμότητας
- Υγεία, Παιδεία, ΟΤΑ οι μεγάλες δεξαμενές απ' όπου θα φύγουνυπάλληλοι
- Στο στόχαστρο και αγροφύλακες, πολιτικοί μηχανικοί και υπάλληλοι σε ΙΓΜΕ και ΟΕΚ
- Τρίτο κύμα διαθεσιμότητας στο Δημόσιο θα ακολουθήσει ως τον Δεκέμβριο
Το επόμενο κύμα διαθεσιμότητας μπήκε... στο δρόμο του. Ήδη σε σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή αποφασίστηκαν οι τομείς από τους οποίους μέσα στις επόμενες ημέρες και πιθανότατα πριν τον Αύγουστο θα βρεθούν οι 4.800 υπάλληλοι που θα συμπληρώσουν των αριθμό των 12.500 υπαλλήλων που θα βρεθούν εκτός δημοσίου σε καθεστώς διαθεσιμότητας ως τον Σεπτέμβριο.


Στο στόχαστρο πλέον μπαίνουν:
350 πολιτικοί μηχανικοί από τις κτιριακές υποδομές
1.000 υπάλληλοι του ΙΓΜΕ και του ΟΕΚ
1.270 αγροφύλακες
1.956 καθηγητές ολυμπιακής εκπαίδευσης
1.000 εργαζόμενοι από τις διευθύνσεις υγείας
700 εκπαιδευτικοί
5.000 ως 6.000 υπάλληλοι των ΟΤΑ

Στον κατάλογο με τους προς αξιολόγηση για διαθεσιμότητα υπαλλήλους θα μπουν και υπάλληλοι στον Τομέα αποκατάστασης Σεισμοπαθών και δεν έχουν αντικείμενο εργασίας.

Να σημειωθεί ότι στον τομέα της υγείας ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει κινητικότητα 1.250 υπαλλήλων που θεωρούνται πλεονάζοντες μετά τις συγχωνεύεις νοσοκομείων που θα ολοκληρωθούν ως τε τέλη του 2013.

Στους ΟΤΑ ο νέος γύρος διαθεσιμότητα θα αφορά σε εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ και υπηρετούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου