Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ...ΙΕΡΩΝΥΜΝΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ... ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
undefined

Μολδαβία
Το επιτίμιο της ακοινωνησίας επέβαλε στους κυβερνώντες την χώρα η Ι. Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2013.
Αιτία ο «αντιρατσιστικός νόμος» που ψηφίστηκε από την Μολδαβική βουλή στις 25 Μαίου 2012.
Παρ΄ όλες τις εκκλήσεις της Εκκλησίας να αναθεωρηθεί τουλάχιστον ο νόμος που αφορά στις διακρίσεις (σ.σ. θυματοποίηση συγκεκριμένης ομάδας, ή προσώπου εξαιτίας του γενετήσιου-σεξουαλικού προσανατολισμού τους), η κυβέρνηση την αγνόησε πλήρως. 
Ας δούμε την απόφαση της Συνόδου.
«Έχοντας το καθήκον να αντιτασσόμαστε στην εξάπλωση της αμαρτίας, η σημερινή κατάσταση μας ζητάει να διαλέξουμε μεταξύ του αιωνίου Χριστού και της πρόσκαιρης κυβέρνησης που ψηφίζει αντιχριστιανικές νομοθεσίες. Σίγουρα εμείς διαλέγουμε τον πρώτο δρόμο.
Η εξέλιξη των πραγμάτων μας κάνει να εκφράσουμε την αντίθεση μας και να διαχωρίσουμε την θέση μας από αυτούς που φανερά διώκουν την Εκκλησία του Χριστού και  επικαλούμαστε για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς  την κανονική παράδοση της επιβολής του επιτιμίου της ακοινωνησίας μέχρι να συνετιστούν...
Με αυτή μας την απόφαση οι κυβερνώντες απαγορεύεται να κοινωνούν των Αχράντων Μυστηρίων και έπειτα, ανάλογα με την μετάνοιά τους, θα γίνονται  δεκτοί...»  
http://anavaseis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1227.html

Ακόμη...
Ὁ ἀντιρατσιστικός νόμος στήν Μολδαβία (μεταξύ ἄλλων) ἐπιτρέπει στούς ὁμοφυλόφιλους νά υἱοθετοῦν παιδιά καί νά παντρεύονται. 
Ἐπιβάλλει τσουχτερά πρόστιμα καί φυλάκιση σέ ὅσους ποῦν κάτι ἐναντίον τούς ἤ σέ ὅποιον ἀρνηθεῖ κάποια ὑπηρεσία.
(Συνεπῶς αὔριο μεθαύριο ἐάν πᾶνε 2 ἀπό αὐτούς στήν ἐκκλησία καί ζητήσουν νά παντρευτοῦν καί ὁ ἱερέας ἀρνηθεῖ τότε θά φυλακιστεῖ).
Εἰσήχθη στό λύκειο τό βιβλίο τῆς Larousse''Σεξουαλική ζωή''τό ὁποῖο προωθεῖ τήν ὁμοφυλοφιλία καί περιέχει πολλές ἄσεμνες φωτογραφίες καί θά διδάσκεται ὑποχρεωτικά..
Ἐπίσης ἀπό τό νηπιαγωγεῖο τά παιδιά θά μαθαίνουν γιά τήν ὁμοφυλοφιλία.Οἱ γονεῖς πού θά ἐκφράζουν τήν ἀντίθεσή τους θά φυλακίζονται.
http://aktines.blogspot.gr/2013/06/blog-post_22.html


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/ekklhsia-moldabias-aforismos-kibernishs.html#ixzz2YSbfZZDR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου