Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

AYTO EINAI TO ISLAM ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΣΛΗΘΕΊ! ΠΡΩΟΓΟΝΟΙ ΡΕ ΚΑΜΙΝΗ!

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!


Δυστυχώς το είχαμε προβλέψει μετά τριήμερο από τη απαγωγή τους. Το ό,τι δεν βγήκε καμιά οργάνωση να αναλάβει την ευθύνη, το ότι δεν ζητούσαν τίποτε, όπως συμβαίνει στις απαγωγές σήμαινε για μας ότι οι ορθόδοξοι ιεράρχες ήταν ξεγραμμένοι!.. Το ότι εν συνεχεία η απαγωγή αντιμετωπίστηκε από τον δήθεν πολιτισμένο κόσμο χλιαρά... έδειχνε τη μοιραία κατάληξη...
Το ό,τι οι δημοσιογρα-φάρες των ελληνικών ΜΜΕ απέκρυψαν τη φοβερή είδηση αποδεικνύει τη σκατένια δημοσιογραφική οντότητά τους Όσο για τον Καμίνη,αυτό θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το ...ψωμί των μεμέτηδων που μας κουβαλήθηκαν εδώ... καταδιώκοντας τους Χρυσαυγίτες που θέλουν να μοιράσουν τρόφιμα μόνο σε ΄Ελληνες κι όχι σε πρωτόγονους μουσουλμάνους! 
 ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Οι δύο μητροπολίτες που είχαν απαχθεί πριν από τρεις μήνες κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα οΕλληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτη Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ είναι νεκροί και δύο από τους δολοφόνους τους είχαν συλληφθεί ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν οι τουρκικές αρχές στην οδική αρτηρία που συνδέει την Άγκυρα με το Ικόνιο. αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι εν συνεχεία!
Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της  η τουρκική εφημερίδα Radikal  οι οποία δημοσιεύει και τα ονόματά τους: Πρόκειται για δύο Τσετσένους με ρωσικά διαβατήρια και μία Σύρια, η οποία μάλιστα ήταν ... έγκυος!
Τα ονόματά τους είναι  Mogammed A., Ahmad R. και η έγκυος Fatim M .
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας μετά την ανάκριση και χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες  -παρά το γεγονός ότι είχαν εισέλθει στην Τουρκία παράνομα- τα τρία άτομα επαναπατρίστηκαν "στις χώρες καταγωγής τους" αλλά από ρωσικής πλευράς δεν έχει επιβεβαιωθεί το γεγονός!
Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στις χώρες τους τα τρία αυτά άτομα, πάντως σε αυτό αυτοί αναφέρονται ως οι δολοφόνοι των Μητροπολιτών.
Στο τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου ΟΤV o γνωστός Λιβανέζος δημοσιογράφος και πολιτικός Σαλέμ Ζαχράν, ανέφερε επίσης ότι οι δύο χριστιανοί επίσκοποι είναι νεκροί.
Ο Ζαχράν υποστηρίζει, ότι οι Ρώσοι δέχθηκαν πρόταση, αλλά απέρριψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα το ενδεχόμενο απελευθέρωσης φυλακισμένων Τσετσένων τρομοκρατών που ζητούσαν οι Τσετσένοι ισλαμιστές αντάρτες και γι’ αυτό προέβησαν στην εκτέλεσή τους και μάλιστα με βασανιστικό κια φριτκό τρόπο.
Η απαγωγή των δύο Μητροπολιτών είχε γίνει στις 22 Απριλίου και όλες οι πληροφορίες μιλούσαν όλο το ενδιάμεσο διάστημα για εκτέλεσή τους από Τσετσένους αντάρτες οι οποίοι μάχονται στο πλευρό των ισλαμιστών τρομοκρατών..
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου