Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 
Κοινές Δήλωσεις Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου με Α.Θ.Μ. Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο B΄μετά τη συνάντησή τους
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ!

Απίστευτο αλλά αληθινό. Ο Βενιζέλος μετέτρεψε 
την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών
 σε αποκλειστικό όργανο προσωπικής του προβολής!..Δεν έχετε παρά να κάνετε ΚΛΙΚ 
στη φωτογραφία του στη δεξιά στήλη και  θα δείτε πως όλη η θεματολογία 
16-θέματα- καταλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το
 θράσος του. Οι υφυπουργοί του κι οι άλλες δράσεις
 του Υπουργείου Εξωτερικών εξαφανίστηκαν ως δια 
μαγείας.. Λες και Υπουργείο Εξωτερικών είναι μόνο η χοντρή αφεντιά του. Επί υπουργίας 
Αβραμόπουλου τέτοιο 
φαινόμενο δεν υπήρχε... Αντίθετα μάλιστα 
προβάλλονταν πλειοψηφικά οι δραστηριότητες των υφυπουργών..κι άλλων στελεχών του 
υπουργείου! 
Τα συμπεράσματα δικά σας! Λεπτομέρειες; www.evronea.blogspot.gr 

Πόσο χρονών είναι η Καρολάϊν Κέννεντι;

ΒΡΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ...


Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διόρισε την Κάρολαϊν Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντος προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, στη θέση της πρέσβειρας στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
Η 55χρονη Κένεντι, της οποίας ο διορισμός απομένει να εγκριθεί από τη Γερουσία, ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες προσωπικότητες στις ΗΠΑ που είχε υποστηρίξει τον Ομπάμα κατά την εκστρατεία του για την διεκδίκηση του χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΕΝΕΝΤΥ; 55Ή 45;Μέγα...διπλωματικό θέμα!!:.. Εμείς τη βγάζουμε 45 κι όχι 55. Απόδειξη η παρακάτω αποκλειστική φωτό που μας παραχώρησε, ο ρεπόρτερ που είναι δίπλα στον Ωνάση και δεν είναι άλλος από τον ιδρυτη του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ  Απ.Βραχιολίδης!
 Εικονίζεται η μικρή Καρολάϊν τότε 12 ετών , το 1968, που παρέστη στους γάμους της μητέρας της Τζάκυ με τον Ωνάση!..Έρωτας κι αυτός! Η φωτό είναι πάνω στον Σκορπιό ..που όμως πουλήθηκε σήμερα σε Ρώσο μεγιστάνα... Πως αλλάζουν οι Καιροί..

Διπλωματικά πάντως είναι άκομψο να κάνουν μια κυρία κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη, χώρια που δεν πρέπει να αναφερόμαστε στην ηλικία των γυναικών!
ΛΟΙΠΟΝ  ΤΕΛΙΚΟ...Η ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΕΙΝΑΙ 57 ΕΤΩΝ.. Χάρις στην επέμβαση του γνωστού κινηματογραφιστή-σκηνοθέτη Χρήστου Παντελίδη... αποδείχτηκε ότι είμαστε κουμπούρες στην απλή αριθμητική....Καλά τα υπολογίσαμε από το 1968 έως σήμερα  είναι 45 χρόνια... ξεχάσαμε να προσθέσουμε τα 12 χρόνια που ήταν εκείνη την εποχή το κορίτσι και τώρα πρέσβειρα στην Ιαπωνία.. Εύχαριστούμε τον Χρήστο Παντελίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου