Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ:


ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ …ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΛΜΠΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ομάδα Ελλήνων νομικών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από Πορτογαλία, Ισπανία , Ιταλία ,Κύπρο, ετοιμάζουν προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, κατά της Γερμανίας και ειδικότερα κατά Μέρκελ, Σόϊμπλε και της Γερμανικής Τράπεζας, κατηγορώντας τους, ως εγκληματίες πολέμου.Οι εν λόγω σχεδίασαν ,εκτέλεσαν και εξόντωσαν κυριολεκτικά χώρες του Μεσογειακού Νότου, χρησιμοποιώντας το φονικότερο υπερσύγχρονο όπλο, τον οικονομικό στραγγαλισμό των λαών. Εξαφάνισαν εύρωστες επιχειρήσεις,διέλυσαν τις οικονομίες, δημιούργησαν στρατιές ανέργων και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία…

Κατά την άποψη των νομικών, που έχουν την πρωτοβουλία προσφυγής στα διεθνή δικαστήρια:“Η Μέρκελ –Σόϊμπλε και η παρέα τους έχουν κηρύξει ανελέητο  πόλεμο, και με όπλο τα οικονομικά πέτυχαν σε ελάχιστο χρόνο, να κατακτήσουν λαούς και από ελεύθερους να τους μετατρέψουν σε υποτελείς, κατεχόμενους.. δεσμεύοντας το μέλλον τους για ένα μεγάλο βάθος χρόνου, σχεδόν πέραν του αιώνος. Πρόκειται για στυγνούς εγκληματίες πολέμου, με κολάρο,γραβάτα και χωρίς κράνη και ντουφέκια!. Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο::Βουτάνε βυθίζουν τους λαούς Ιταλίας, Πορτογαλίας, Κύπρου, Ισπανίας και Ελλάδας στην απελπισία και τη συμφορά. Και ως κοινοί εγκληματίες κατά την ανθρωπότητας θα λογοδοτήσουν με όλους τους κατά χώρα Κουϊσλινγκς και συνεργάτες τους!” .Τόνισε εκπρόσωπός τους.

Συμπλήρωσε δε ότι η προσφυγή στη Χάγη θα γίνει μια εβδομάδα προ των Γερμανικών εκλογών…- προφανώς με την προσδοκία να σακατέψουν την επανεκλογή της εγκληματικής Μέρκελ- 

Και πως θα κληθούν ως μάρτυρες μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων και ο Πάπας της Ρώμης και ο Οικουμενικός Πατριάρχης! .


3 σχόλια:

  1. Έχουν κατατεθεί ήδη άλλες 4 καταγγελίες , έχει φτιαχτεί ένα μπλογ που φιλοξενεί ηλεκτρονικό αίτημα προς τον εισαγγελέα και συγκεντρώνει αποδεικτικό υλικό για όλες τις νομικές κινήσεις. ΑΣ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ. Αλλιώς ο εισαγγελέας θα την θάψει.

    Οι καταγγελίες εδώ http://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/


    Το ηλεκτρονικό αίτημα εδώ http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.html ( κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το ιστορικό της πρωτοβουλίας )

    Το αντικείμενο του μπλογ http://justiceforgreece.wordpress.com/about/

    ΑπάντησηΔιαγραφή