Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...


ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΗ.


ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ: Πίσω από κάθε έγκλημα υπάρχει πάντα τουλάχιστον 
κι ένας δικηγόρος ( Τέτοια σαϊνια αρπακτικά είναι...)
lavrediadis
Ένα ακόμη ένταλμα για την σύλληψη μιας δικηγόρου που φέρεται να εμπλέκεται σε εταιρείες του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αλλά και να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας Proton Bank, εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση υπεξαίρεσης 700 εκατ. ευρώ από την εν λόγω τράπεζα, κ. Ιωάννα Χατζάκη.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα θα μετατραπεί άμεσα σε διεθνές, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι η κατηγορουμένη έχει διαφύγει στο εξωτερικό και εκδόθηκε, γιατί η δικηγόρος κλήθηκε σε απολογία από την ανακρίτρια κ. Χατζάκη, αλλά δεν εμφανίστηκε στο ανακριτικό γραφείο.

Οι κατηγορίες για τις οποίες καταζητείται η δικηγόρος αφορούν συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και απιστία.
Η κατηγορουμένη υπήρξε μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της PROTON και δικηγόρος σε αρκετές εταιρείες των Λαυρεντιάδη και Πέτρου Κυριακίδη, που επίσης είναι καταζητούμενος για την υπόθεση με διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι η γυναίκα υπήρξε «δεξί χέρι» του προσωρινά κρατούμενου επιχειρηματία, Λ. Λαυρεντιάδη, αλλά και του Πέτρου Κυριακίδη και της αποδίδουν σημαντικό ρόλο, με την παροχή νομικής κάλυψης σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με την υπόθεση των δανειοδοτήσεων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ, τις οποίες παρείχε η Proton Bank σε εταιρείες συμφερόντων τού τότε βασικού της μετόχου. (newpost.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου