Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..

XA ΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ MAΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ...ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! 

CareMarket.gr: Το πρώτο ελληνικό online supermarket!

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  δεν πρόλαβαν να προαναγγείλουν τη δημιουργία μάρκετ που θα διανέμει μέσω ιντερνετ αγαθά σε τιμές παραγωγού και στο τσαφ ο Μαρινόπουλος.. έστησε το δικό του!Δείτε την είδηση:

Η CareMarket.gr ήρθε για να προσφέρει ποιότητα στην καθημερινότητά σας. Το πρώτο ελληνικό online supermarket είναι γεγονός!


 Η Caremarket.gr σε συνεργασία με την Carrefour - Μαρινόπουλος σας δίνουν 9000 προϊόντα για να κάνετε τα ψώνια σας. Κερδίστε χρήματα από τις χαμηλές τιμές και τις καθημερινές προσφορές μας.

Κάντε τις αγορές σας από τη δουλειά ή το σπίτι σας, όλο το 24ωρο. Όταν εσείς δουλεύετε ή ξεκουράζεστε, εμείς κάνουμε τα ψώνια για εσάς και σας τα φέρνουμε.

Η CareMarket.gr και η Carrefour - Μαρινόπουλος καταλαβαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σας κάνει δώρο τη χρέωση αντικαταβολής. Παράλληλα, για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.
  • Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία σας, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.
  • Οι αγορές σας θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.
  • Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα και ημέρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας.

Τα ψώνια στο supermarket γίνονται ευχάριστα και ξεκούραστα. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες της Caremarket.gr και την Carrefour - Μαρινόπουλος για να κερδίσετε χρόνο και χρήματα για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου