Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013H Mάσκα του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε με τις αλληλοσυγκρουόμενες κκαταγέλαστες παρακρουστικές  θέσεις των μελών του.

Η ΓΙΑΦΚΑ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 

ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, 

ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ 

ΑΥΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ!

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΤΑΪΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ,  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Ο κουκουλοφόρος Τσίπρας κάλεσε χθες
το πόπολο, σε ενεργεί συμπαράσταση ..
για το ψιλικατζίδικό του για να γίνει ...
σούπερ μάρκετ.. Θα πρέπει κανείς να 
είναι τελείως μαλάκας για να συντρέχει 
τα κόμματα και τυχάρπαστους σωτήρες , 
που μας βγήκαν ΟΛΟΙ τους λαμόγια

Χθες με τις βίλες ΑΜΑΛΙΑ και Μαρία Κάλας ..για μια ακόμη φορά τα μασούσε και δεν προέβη σε καμιά καταδίκη των δραστών.. ο ΣΤΡΙΖΑ! Ποτέ δεν καταδίκασε αθλιότητες καταστροφικές του κέντρου των Αθηνών κι αλλού!Διότι πολλοί απλά τα εγκληματικά παράφρονα στοιχεία των βανδάλων είναι δικά του παιδιά και θεμελιώδες στοιχείο  της επαναστατικής , πλιατσικολόγου φιλοσοφίας του.
Η προσπάθεια του κ. Δένδια επικροτείται από τον λαό. Αλλά κάτι δεν κολλάει με τα χθεσινά!
1) ΄Εγιναν πολλές συλλήψεις.. Οι δε συλληφθέντες καταληψίες , οι περισσότεροι αφέθησαν ελεύθεροι!Δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους, είπαν!
Αν θέλει μπορει να κάνει
θεαματικά πράγματα!
2) Η κατάληψη ξένης ιδιοκτησίας είναι πράξη  παράνομη... Η κατοχή εμπόλεμου υλικού (γκαζάκια κ.λ.π.) όπλα, μαχαίρια, κάδρα, πέτρες, πολλά κομπιούτερς, κ.λ.π. δεν είναι αυτά στοιχεία για να σταλούν τα μπασταρδάκια αυτά στον Κορυδαλλο; Το υλικό που ανακαλύφθηκε  εξήτασαν σε ποιούς ανήκει; Πώς βρέθηκαν εκεί τόσα κομπιούτερς... Ερευνήθηκε αν αυτά είναι προϊόντα κλοπών; Και αφέθησαν ελεύθεροι;... Κάποιο λάκο έχει εδώ η φάβα.


3) Συνελήθφη κανένας από αυτούς τους "συμπαραστατες" των συλληφθέντων που 
απέκλεισαν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δημόσιο αγαθό που ανήκει σε όλους; Δηλαδή κάποιοι αλήτες μπορούν να αποκλείουν το δρόμο απ΄όπου σκοπεύω να διέλθω κι εγώ; Παρανομούν χρονίως οι τρομοκράτες αυτοί που διέλυσαν εν ονόματι των φαδρών ιδεολογημάτων τους , αλλά με συγκεκριμένη στόχευση, τη αγορά των Αθηνών; Θα παραμένει αυτή η σπείρα του ΣΥΡΙΖΑ εσαεί ατιμώρητη; 
Ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη οφείλει να κάνει περισσότερα βήματα και  να κατανοήσει ότι το ΣΥΡΙΖΑ, είναι φαιστοειδές ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ των κουκουλοφόρων κατσαπλιάδων  ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΑΣ είναι εγκληματικά στοιχεία.. Δεν αρκεί μόνον ο Πάγκαλος ή ο Γεωργίαδης να στηλιτεύουν τον ρόλο τους!

Εμείς πάντα φωνάζαμε για τους περίεργους κι ασύλληπτους  κουκουλοφόρους , που με την έρευνά μας αποδείχθηκε ότι ήσαν εκπορευόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ (και επ΄ αμοιβή σε ορισμένες περιπτώσεις) Κι από τη στιγμή που καταλάβαμε, έχουμε μόνιμα αναρτημένες αντιαριστερές ρουμπρίκες στην πρώτη μας σελίδα ...Τις φέρνουμε κι εδώ για να τις χωνέψετε. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να είμαστε κάθετα αντίθετοι προς αριστερούς και..προοδευτικούς κατά φαντασίαν. Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε Το ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται ανθελληνικά , εγκληματικά! Συντίθεται από περιθωριακά και σαλατοποιημένα νοητικά άτομα.
Υπάρχει και κάτι με τα χθεσινά: Η Ομιλία του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου κ. Σταυράκη, που είπε πολλά αποκαλυπτικά για τους πράκτορες της αριστερΆς που έχουν γίνει κράτος εν κράτει! Η σχολή του επίσης είχε μεταβληθεί σε γιάφκα, όπου οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τη μετέτρεψαν σε αποθήκη πολεμικού υλικού ...για το αντάρτικο των πόλεων. Το δε διδακτικό προσωπικό της σχολής του απειλείται μονίμως από τα μπουμπούκια  του ΣΥΡΙΖΑ.. (δεν το κατανόμασε μεν ,αλλά εμείς ξέρουμε...)

Εχουμε κάνει πολλά ρεπορτάζ  για τους βανδαλισμούς των αριστερών στα πνευματικά μας ιδρύματα και ζητήσαμε από τους καθηγητές να αποτάξουν από τα εδάφη τους εγκληματίες του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως... Αλλά μέχρι τώρα  δεν βγάζανε άχνα... ΄Ισως διότι, όπως το επισημάναμε μεταξύ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ τινές  ..ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ!
Τέλος πάντων, ο πρύτανης της ΑΣΟΕ  έκανε ένα σημαντικό βήμα... Αν εξεγερθούν και οι άλλοι συνάδελφοί του απ΄όλα τα Πανεπιστήμια... τότε οι σημερινοί στάβλοι, που λέγονται πανεπιστήμια, μπορεί να ξαναφωτισθούν! 

Η χώρα να μαστίζεται επί δεκαετίες με ..δημοκρατικες διαδηλώσεις καταστροφικές , φαινόμενο μοναδικό παγκοσμίως! 
Κύριε Δένδια ...πάτα γκάζι... στο δρόμο που χάραξες και  μάντρωσε τις συμμορίες της δικτατορίας των μειοψηφιών. Το ΄Εθνος θα σε ευγνομωνεί... 

Κι αυτά τα συνθήματα σταθερά φιγουράρουν στην πρώτη μας σελίδα:.. Μόλις τώρα όμως άρχισαν κάποιοι να ξυπνάνε! Ας ελπίζουμε ότι θα απαλλαγούμε από το άλγος των... προοδευτικών του ΣΥΡΙΖΑ!
ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ -ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ -ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΤΑΪΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...

Όλα τα Πνευματικά μας Πανεπιτσημιακά Ιδρύματα έχουν μεταβληθεί σε στάβλους από τη δράση των έγχρωμων βανδάλων της αριστεράς και της προόδου του ...κερατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου