Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!


Ντροπή μας! Έλληνες αθλητές πάνε για προπόνηση από την Ορεστιάδα στη Τουρκία!


  
  
     Οι αθλητές του κολυμβητικού ομίλου Ορεστιάδας προπονούνται πλέον στην Ανδριανούπολη! Η φωτογραφία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Birlik συνοδευόμενη από “δηκτικά” σχόλια θα πρέπει κανονικά να κάνει όσους είναι υπεύθυνοι για το γεγονός να αισθάνονται τουλάχιστον ντροπή. Αλλά σιγά μην αισθανθούν.

Γράφουν λοιπόν, σύμφωνα με τη μετάφραση από τα tourkikanea: 
“Αθλητές του κολυμβητικού ομίλου Ορεστιάδας μετά από την προσφυγή τους στην νομαρχία Αδριανούπολης, άρχισαν να προπονούνται στην Αδριανούπολη καθώς λόγω φτώχειας έκλεισε το μοναδικό κολυμβητήριο της πόλης τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου Οδυσσέας Ρετσίδης ανέφερε πως το δημοτικό κολυμβητήριο που χτίστηκε στην Ορεστιάδα το 2010 έκλεισε καθώς δεν μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα για να ζεσταθεί το χειμώνα, και ότι εξαιτίας τούτου οι αθλητές που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, θα συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι τις προπονήσεις τους στην Αδριανούπολη.
 
Ο Ρετσίδης ανέφερε πως οι ομόλογοι του που τους γνώρισε σε αγώνες κολύμβησης το 2010 πρότειναν να τον βοηθήσουν και πως ¨Δυστυχώς υποχρεωθήκαμε να δεχτούμε την πρόταση. Η κοντινότερη πισίνα στην Ελλάδα είναι στην Αλεξανδρούπολη στα 114 χιλιόμετρα απόσταση. Ενώ η Αδριανούπολη απέχει μόνο 22 χιλιόμετρα”.
 
Οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών ακούν; Προφανώς όχι.
Πόσο δύσκολο αλήθεια θα ήταν να βρεθούν τα κονδύλια για να παραμείνει αναοιχτό το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας; Ασχολήθηκε κανείς;
Θα πείτε ότι κάποιοι θα πρέπει πρώτα να μάθουν που είναι η Ορεστιάδα!

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου