Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..ΧΟΥΝΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.Η ΤΣΙΛΕΡ, Η ΜΙΤ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ CIAΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥΣ!
Μπορεί το λεγόμενο «βαθύ κράτος» της Τουρκίας να είχε στήσει έναν ολόκληρο μηχανισμό καταστροφής στην καρδιά της Ελλάδας; Μπορεί οι παρακρατικοί-μέλη του να οργανώνουν εξτρεμιστικές ενέργειες στη χώρα μας;
Όπως αποκαλύπτει ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος ερευνά την υπόθεση της παρακρατικής οργάνωσης Εργκένεκον στην Τουρκία, έχει στα χέρια του καταθέσεις πρώην μέλους της που αποκαλύπτει ότι είχαν στήσει στην Ελλάδα παρακλάδι της με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας! Το σκάνδαλο που αποκαλύπτεται είναι γιγαντιαίο. Το ίδιο κύκλωμα
που οργάνωνε την πτώση της κυβέρνησης στην Τουρκία και την επιβολή χούντας και σχεδίαζε τρομοκρατικά χτυπήματα κατά βάσης του ΝΑΤΟ στη χώρα και δολοφονίες στρατιωτικών (μεταξύ των οποίων και Ελλήνων) επεδίωκε την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και τη δημιουργία έντασης στο Αιγαίο.Ο ίδιος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε ότι η Εργκένεκον είχε παρακλάδια και σε άλλες χώρες της Ε..Ε., επιδιώκοντας την πλήρη αποδιοργάνωσή τους. 
Το κουβάρι που προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Τούρκοι δικαστές, πράκτορες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ και αστυνομικοί είναι τόσο μπερδεμένο και έχει τόσες άκρες που ξεπερνά το σενάριο και της πιο «τραβηγμένης» ταινίας κατασκοπείας. Κι αυτό γιατί τα στοιχεία που έχουν οι εισαγγελείς στα χέρια τους συνδέουν την οργάνωση με τον πρώην αρχηγό του τουρκικού στρατού, πολιτικούς, δικαστές, δημοσιογράφους, πράκτορες της ΜΙΤ κ.ά. Η Εργκένεκον συνδέεται με το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, το οποίο με τη σειρά του, βάσει στοιχείων που έχουν οι δικαστές, συνδέεται με την πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ, την οποία φάκελος της ΜΙΤ και Αμερικανοί πράκτορες συνδέουν με τη CIA, καταδεικνύοντάς τη ως πράκτορα. Εδώ, βέβαια, προστίθεται και ο περίεργος θάνατος του πράκτορα της CIA που την είχε κατονομάζει ως «συνάδελφό» του.
ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Οι έρευνες στην Τουρκία γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς και μόνο ότι η ύπαρξη της Εργκένεκον αποκαλύφθηκε μια «ανάσα» πριν από την ανατροπή
Ερντογάν με στρατιωτικό πραξικόπημα και από τρομοκρατικό χτύπημα της οργάνωσης σε βάση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, την προηγούμενη εβδομάδα, προστατευόμενος μάρτυρας (κατά πληροφορίες πρόκειται για τον TG, πρώην αξιωματικό της ΜΙΤ που είχε εισχωρήσει στην Εργκένεκον) κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι η οργάνωση είχε στήσει «παραμάγαζα» και εκτός Τουρκίας για να προωθήσει τα σατανικά σχέδιά της.
Αν και το πλήρες περιεχόμενο της κατάθεσης αυτής που δίνει νέα συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση δεν έχει διαρρεύσει η Presstime (αρ.φυλ.160.σελ.6-7, 13-14 Ιουνίου) είναι σε θέση να γνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος της, σύμφωνα με το οποίο το πρώτο παρακλάδι της Εργκένεκον στήθηκε στην Ελλάδα, ενώ ακολούθησαν και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. όπως η Ιταλία.
Ο ίδιος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι ο λόγος ύπαρξης της «αντιπροσωπείας» της Εργκένεκον στην Ελλάδα ήταν τα εκ των έσω χτυπήματα με διάφορους τρόπους. Κατά τον μάρτυρα, ο οποίος θα συνεχίσει την κατάθεση την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της είχαν στόχο να οργανώνουν ενέργειες οι οποίες θα αποδιοργάνωναν τον κρατικό μηχανισμό, θα αποδυνάμωναν τη χώρα και στο τέλος θα οδηγούσαν σε διχασμό.
Απώτερος στόχος φέρεται να ήταν η δημιουργία έντασης με την Τουρκία, αφού είχε επιτευχθεί πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα!
Σε πρώτη φάση, βέβαια, οι πράκτορες της Εργκένεκον (ενδεχομένως και της ΜΙΤ, αφού η οργάνωση είχε εισχωρήσει βαθιά σε αυτή) «αρκούνταν» στο να οργανώνουν εν κρυπτώ καταστροφές στη χώρα, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν αποδεδειγμένα να αποδοθούν σε ανθρώπινο παράγοντα ή , ακόμα κι αν γινόταν αυτό, δεν θα παρέπεμπε σε πράκτορες. Τα μέλη της ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ φαίνονται να έρχονται στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες από αραβικές χώρες και να κάλυπταν έτσι την ταυτότητα και την δράση τους.
Υπενθυμίζουμε εδώ ότι προ ετών είχε διεξαχθεί έρευνα της ΕΥΠ ύστερα απ΄΄ο καταγγελίες και υπόνοιες ότι οι Τούρκοι πράκτορες βρίσκονταν πίσω από εμπρησμούς δασών σε ολόκληρη τη χώρα. Το πόρισμα κρατήθηκε μυστικό (αν και κατά πληροφορίες δεν στάθηκε δυνατόν να τεκμηριωθεί η καταγγελία) και τέθηκε στο αρχείο. Μήπως τελικά οι εμπρηστές ήταν Τούρκοι παρακρατικοί; Ίσως, τελικά ,αυτό να τα μάθουμε από τον εισαγγελέα Κωνσταντινούπολης, ο οποίος προχωρά ταχύτατα, με σοβαρότητα και σε μεγάλο βάθος τις έρευνες.
Κατά πληροφορίες οι τουρκικές δικαστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποστείλουν αίτημα συνεργασίας στις ελληνικές με αφορμή την κατάθεση. Προς το παρόν πάντως και προτού προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο, θέλουν να διαλευκάνουν και να διασταυρώσουν κάθε πτυχή της υπόθεσης. Ανάλογα αιτήματα θα σταλούν και στις άλλες χώρες, στις οποίες ο μάρτυρας κατέθεσε ότι η Εργκένεκον δρούσε με στόχο την αποδιοργάνωση της Ε.Ε. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ομάδα εισαγγελέων από διάφορες χώρες, η οποία και θα χειριστεί το φάκελο συνεργαζόμενη
 Η ΤΣΙΛΕΡ Η ΜΙΤ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ CIA.
Για την Τουρκία η «βόμβα» έσκασε όταν οι δικαστικές αρχές ζήτησαν από τη ΜΙΤ έξι CD με στοιχεία «φωτιά» για την οργάνωση. Σε αυτά ήταν αποθηκευμένα έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ΜΙΤ σχεδίασε το οργανόγραμμα της Εργκένεκον, τη σχέση με τη Χεζμπολάχ, στρατιωτικά έγγραφα, άρθρα της εφημερίδας «Aydinlik», ο εκδότης της οποίας είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση, και καταθέσεις πρακτόρων που είχαν εισχωρήσει στην οργάνωση. Ένα από τα έγγραφα όμως ξεχωρίζει, αφού αφορά στην πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας.
Σύμφωνα με αυτό, η Τανσού Τσιλέρ είναι από το 1967 πράκτορας της CIA με το κωδικό όνομα «Istanbul Gulu», δηλαδή «Τριαντάφυλλο της Κωνσταντινούπολης». Στο έγγραφο αναφέρθηκε ότι η αποκάλυψη έγινε από νομική εταιρεία στην οποίαν απευθύνθηκαν πολιτικοί αντίπαλοι της Τσιλέρ ψάχνοντας για την περιουσία της στις ΗΠΑ. Η εταιρεία συνεργάστηκε με ένα πρώην στέλεχος της CIA με τον κωδικό «Cal». Ο «Cal» τους παρέπεμψε στον εν ενεργεία πράκτορα της CIA στην Πράγα με τον κωδικό «Fish». Ο «Fish» κατέθεσε σε αμερικανική βάση στη Φρανκφούρτη, παρά τις περί του αντιθέτου απαγορεύσεις των προϊσταμένων του, ότι γνώριζε προσωπικά την Τσιλέρ, ότι ήταν πράκτορας της CIA και ότι είχε πάρει την αμερικανική υπηκοότητα το 1979 κάνοντας χρήση του νόμου 8 USC 1427 f, σύμφωνα με τον οποίο δίνεται υπηκοότητα με μυστική διαδικασία σε όποιον εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα.
Στο ίδιο έγγραφο υπάρχει έγγραφο σημείωμα άλλου πράκτορα της CIA με την ονομασία «Motta Gur». Ο πράκτορας εξηγεί τι απέγινε ο «Fish» μετά την κατάθεσή του για την Τσιλέρ. «Ο «Fish» έχασε τη ζωή του εξαιτίας μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι του. Έτσι, εκτός από τον ίδιο τον «Fish» χάθηκαν και τα στοιχεία που αφορούσαν τη σχέση της Τσιλέρ με τη CIA». Άραγε η πρωθυπουργός της κρίσης των Ιμίων δούλευε όντως για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες; Σύντομα ια το μάθουμε κι αυτό….
ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ .
Εκτός από το σκάνδαλο Εργκένεκον, στην Τουρκία, έχει αποκαλυφθεί μία άλλη υπόθεση που θέτει θέμα εθνικής ασφάλειας, κι αυτό γιατί αποκαλύφθηκε ότι απόστρατος και μέλος της οργάνωσης καθώς και στελέχη του τουρκικού Στρατού έφτιαξαν δεκάδες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο . Οι περισσότερες ήταν ανθελληνικές, κάποιες εναντίον των Κούρδων και των Αρμενίων, ενώ υπήρχαν και σελίδες-προβοκάτσια, οι οποίες ήταν φτιαγμένες – υποτίθεται- από Έλληνες και έβριζαν τους μουσουλμάνους.
Τις 35 ιστοσελίδες έστησε ο εκπαιδευμένος στις ΗΠΑ, απόστρατος λοχαγός πληροφοριών Αταμάν Γιλντιρίμ, ο οποίος κρατείται για τη συμμετοχή του στην Εργκένεκον, σε συνεργασία με τον εργαζόμενο στον τουρκικό στρατό Μεχμέτ Μπουλέντ Σαρίκαχια. Αυτοί είχαν αγοράσει και δημοφιλείς ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οδηγούσαν στις σελίδες μίσους.Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι συγκεκριμένοι καθώς και συνεργάτες τους πυροδοτούσαν κόντρες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, αναρτώντας υβριστικά και προσβλητικά βίντεο σε δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Youtube. Άλλωστε είχαν ολόκληρη εταιρεία πληροφορικής για να στηρίζουν το εγχείρημά τους.
Και Σκοπιανοί πράκτορες στο «παιχνίδι» .
Από το παιχνίδι δημιουργίας μίσους και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να απέχουν οι Σκοπιανοί. Εδώ βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί δεν είναι παρακρατικοί, αλλά οι κρατικοί που στήνουν τις προβοκάτσιες.
Ο διοικητής της σκοπιανής υπηρεσίας πληροφοριών, πρώτος ξάδερφος και γιος του μέντορα του Νίκολα Γκρούεφσκι, έχει φροντίσει να φτιάξει έναν ολόκληρο στρατό πρακτόρων, τον οποίο έχει «στρέψει» προς την Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας μας προκαλώντας εντάσεις και διαδίδοντας τα περί «καταπιεσμένων μειονοτήτων» στην Ελλάδα. Για τους αντιφρονούντες δε και τους υποστηρικτές της αλήθειας στα Σκόπια οι μυστικές υπηρεσίες της γείτονος έχουν βρει την ιδανική λύση: τους απάγουν, τους χαρακτηρίζουν τρελούς και τους κλείνουν στο κρατικό ψυχιατρικό ίδρυμα (σ.σ. βλέπε εδώ τι έγινε με τον Βάσκο), όπου οι συνεργάτες του καθεστώτος γιατροί φροντίζουν να τους μετατρέψουν σε «φυτά» με τη χορήγηση ισχυρών φαρμάκων.
hellenicrevenge.blogspot.com

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_1716.html#ixzz2J9Rv5HDC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου