Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ 
ΛΟΙΠΟΝ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΣΥΡΙΖΑ;
Θα ανεχόμαστε του βανδαλισμούς του; Κατέστρεψαν με τις εφορμήσεις τους το κέντρο της Αθήνας και μαγαρίζουν τα πανεπιστήμια. Και ζητήσαμε εμείς, ως ιστοσελίδα, οι Πανεπιστημιακοί να στείλουν στα δικαστήρια τους πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις ασχήμιες που διαπράττουν εντός των  χώρων των  Πανεπιστημίων. Στην ιστοσελίδα αυτή-δεξιά στήλη- υπάρχει μόνιμη καταγγελτική ρουμπρίκα! Και η μοναδική στο ιστολόγιο! ΄Οχι τυχαία!
Και βλέπουμε σήμερα οι Συριζαίοι ινστρούχτορες να διαμαρτύρονται γιατί ο Δένδιας διέλυσε τις γιάφκες τους , βίλα Αιμιλία, ΑΣΟΕ κ.λ.π. που ήταν σκέτες πυριτιδαποθήκες! Τι θα γίνει με αυτούς τους γκρίζους πεμπτοφαλαγγίτες, δεν πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους... ;
Και θα ψηφίσετε τη ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ; Για ποια θετική προσφορά τους προς την πατρίδα; Ψάξτε , θυμηθείτε... ΄Οχι, να σέρνεστε σαν στραβάδια στις κάλπες...
Δείτε πιο κάτω ένα άρθρο από το σοβαρό σάϊτ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  και θα καταλάβετε γιατί πρέπει τη συμμορία αυτή, να τη στείλετε όχι στη Βουλή, αλλά στον Κορυδαλλό!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΕ ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ! ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚKTAΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΏΝ!


Ευτυχώς υπάρχουν κι οι εορτές, για να ηρεμούν τα πνεύματα. Μα τώρα που πέρασαν,  φοβούμαι πως θα ξαναδούμε το ίδιο  έργο, με το οποίο έκλεισαν για διακοπές, τα Πανεπιστήμια.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου