Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ..ΠΟΥ ΤΑ ΈΚΛΕΨΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΆΣΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!

ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ  ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ... ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 12 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ... ΚΑΙ 3500 ΆΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΑΝΤΕΣ!
Αποκαλύψεις του αεικίνητου σπουδαίου Ρεπόρτερ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: "ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ"

Ο Γιάννης Ντόκος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων, των οποίων τα λεφτά έκλεψε το κράτος, έφυγε σκασμένος! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Παγκράτι.
Μπροστάρης στον αγώνα 11.000 και πλέον οικογενειών τις οικονομίες των οποίων καταλήστεψε το κράτος. Έβγαινε στα κανάλια, έκανε συνεχείς παραστάσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους , έμπαινε σε υπουργεία και πάσχιζε για τους Ομολογιούχους του Δημοσίου να τούς επιστρέψουν τα κλεμμένα! 
Ήταν και ο ίδιος ομολογιούχος. Οικογενειάρχης που πάλεψε με αυταπάρνηση να μεγαλώσει και να σπουδάσει την κόρη του. Μάζεψε τις οικονομίες μιας ζωής και τις αποταμίευσε σε ομόλογα του Δημοσίου. Ο Βενιζέλος όμως και οι άλλοι δωσίλογοι της κυβέρνησης Παπαδήμου, μαζί και ο Σαμαράς, έβαλαν την υπογραφή τους στο δόλιο κούρεμα για το PSI εξαπατώντας χιλιάδες οικογένειες. Προτίμησαν να υπηρετήσουν τους δανειστές, κλέβοντας τις οικονομίες βιοπαλαιστών! 
Ο Γιάννης Ντόκος ήταν ένα από τα θύματα αυτής της κλοπής.
Η κόρη του όμως  έπρεπε να σπουδάσει. Ήταν 18 χρονών και τον περασμένο Δεκέμβριο, αποφάσισε να την στείλει στο Βέλγιο. Λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, ο Γιάννης Ντόκος πήρε την μονάκριβη κόρη του και πέρασαν έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Ήθελε να της μιλήσει αλλά και να της απολογηθεί γιατί και πώς χάθηκαν μονομιάς οι κόποι μιας ζωής. Της είπε ότι το κράτος τούς διαβεβαίωνε ότι η αποταμίευση σε ομόλογα του Δημοσίου ήταν η πιο ασφαλής, δεν είχε ρίσκο, δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο τα χρήματά τους. Της είπε και για τις διαβεβαιώσεις που τους έδιναν οι πολιτικοί, μέχρι τελευταία στιγμή! Τούς έπιασαν στον ύπνο. Οι δωσίλογοι πολιτικοί με τις υπογραφές τους καταδίκασαν χιλιάδες ανύποπτους πολίτες και μαζί τον Γιάννη Ντόκο.
Ο Αντιπρόεδρος των Ομολογιούχων, λίγο πριν ξεκινήσουν για το αεροδρόμιο, είπε στην μονάκριβη κόρη του:  "Να ξέρεις, αν πάθω κάτι, θα φταίνε αυτοί"! 
Ο Γιάννης Ντόκος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στο σπίτι του στο Παγκράτι. Ξαφνικά; Όχι βεβαίως, τον έστειλαν ...σκασμένο. Αυτοί που κούρεψαν τα ομόλογα του ...κούρσεψαν τη ζωή, αφήνοντας ορφανό το παιδί του! 

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων Δημοσίου, μας αποκάλυψε τη συγκλονιστική αυτή ιστορία. Και μας διαβεβαίωσε: "Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με τον ίδιο πάθος και αγωνιστικότητα του Γιάννη για την τελική μας δικαίωση. Το οφείλουμε άλλωστε και στο παιδί του"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου