Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΥΒΕΛΗΣ..ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΝ ΟΨΕΙ...

Νάτα μας και ο Φώτης...την κόρη του σκέφθηκε..! Ρε είναι αδίστακτοι!Φθηνοί και κατεργάρηδες. Δεν έχουν την παραμικρή τσίπα μέσα τους.. Το Τομάρι τους κοιτάνε.. Αυτό... σαν συνέχεια του προηγούμενου ρεπορτάζ -λίγο πιο κάτω θα το δείτε- με τους εκμεταλευτές-νταβατζήδες του Νεοέλληνα! 


Που διόρισε την κόρη του ο Φ. Κουβέλης;

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ; 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διόρισε την κόρη του ως εκπρόσωπο του κόμματος σε επιτροπή του δημοσίου! 

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύει το avantipopolo.gr, ο Φ. Κουβέλης στις 29 Οκτωβρίου 2012 πρότεινε στον Πρωθυπουργό να διοριστεί η κόρη του Μαρία ως...
τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Και στις 5 Νοεμβρίου ο Α. Σαμαράς προχώρησε στον σχετικό διορισμό, που περιλαμβάνει και άλλους εκπροσώπους φορέων και κομμάτων.

Σημειώνεται ότι η θέση του τακτικού μέλους της Επιτροπής είναι αμειβομένη. Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο 2667/1998: «Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών καθορίζεται η αποζημίωση των μελών της Επιτροπής, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων περί αμοιβής ή αποζημίωσης λόγω συμμετοχής σε συμβούλια και επιτροπές του δημόσιου τομέα». Σήμερα η αποζημίωση είναι 70 ευρώ για κάθε συνεδρίαση. 

Βεβαίως δεν είναι οικονομικό θέμα. Ζήτημα νεποτισμού υφίσταται… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου