Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ...

1)ΒΛΑΚΩΔΗΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ.  
2)ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΛΑΚΩΔΗΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΡ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ MEGA να δώσει εξηγήσεις ...γιατί δεν μετέδωσε μια ανακοίνωσή του...κατσαπλιάδικου αυτού του μωσαϊκου ιδεοσπερμάτων... ΣΥΡΙΖΑ!
ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΡΩΠΟΥ-ΑΓ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΛΑΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ!..ΣΗΜΕΡΑ!

Άντε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος με τέτοια μυαλά...Δείτε, πληζ,  το ειδησάκι:

"Επιστολή στο MEGA απέστειλε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) όπου ζητεί εξηγήσεις από τον σταθμό για τις καταγγελίες που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σκουρλέτης κατάγγειλε τον σταθμό στο ΕΣΡ για «παραβίαση των αρχών της πλουραλιστικής ενημέρωσης και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας!"


Τι αντιπροσωπεύει αυτός ο Σκουρλέτης; Τον ξέρει η μάνα του; Νόθοι είναι όλοι τους και αποσπόρια, νόθα... μπασταρδάκια δηλαδή ...κατασκευής των ΜΜΕ!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ:Ρε τραχανά Συριζαίε, ανύπαρκτε, για ποια πλουραλιστική ενημέρωση μιλάς...όταν όλες οι ιστοσελίδες σας και εφημερίδες της αριστεράς καταπατούν κάθε έννοια αδέσμευτης επικοινωνίας και δεν βάζουν το παραμικρό που αντιβαίνει στις δοξασίες σας;Και έχετε την απαίτηση από το ΜΕGA κι από μας να τηρούμε ...δεοντολογίες που πρώτοι εσείς οι κουκουλοφόροι καταστρατηγείτε;. Αει σιχτίρ πια! 
Δικό μου δεν είναι το μαγαζί, το μέσο ΜΜΕ; Κάνω ό,τι θέλω, το ίδιο όπως κάνεις κι εσύ στο δικό σου γύφτικο τσαντίρι....
Καθημερινά ως γνωστόν τα Μ.Μ.Ε & ιστοσελίδες βομβαρδίζονται από χιλιάδες "ανακοινώσεις".. Από όλο αυτό το υλικό αξιοποιούνται όσα κρίνει ενδιαφέροντα από τον δημοσιογράφο-διαχειριστή... Ναι ή ου ρε χαλβά; Κι αυτή η "επεξεργασία" έχει , εν τινι μέτρω, ουσία και δίκαιοκρατία!
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων ΟΛΩΝ είναι σκατά... και έργο Δημοσίων Σχέσεων! 
Από που μας προκύπτει ...η υποχρέωση των Μ.Μ.Ε ότι δα ...και υποχρεούνται ...να δημοσιοποιούν τις κομματικές μαλακίες; Για τον πλουραλισμό; Άει στο διάολο...ΓΚΡΙΖΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΑ... κοθόνια ΣΥΡΙΖΑΙΕΟΙ!!

Σε όλο τον κόσμο αυτό κάνουν οι δημοσιογραφικοί Οργανισμοί! Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στο δικό μας μεγάλο δίκτυο: Η.Ν.Α... και ειδικά σε θέματα κομματικής προπαγάνδας. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ... διότι πουλάνε απλά, καλτσοδέτες.. για μεταξωτές κορδέλες .. Κι εμείς απλά θέλουμε να δίνουμε στους αναγνώστες που μας τιμούν, το.. σπάνιο, το ιδιαίτερο...κι όχι τις κομματικές ιδεοληψίες τους .....ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ,  ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ...ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ! ΞΕΡΟΥΜΕ!
ΚΑΙ γι αυτούς και πολλούς άλλους λόγους... το ΣΥΡΙΖΑ ,με το ..σκατένιο "προοδευτικό" νιονιό που διαθέτει, δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα (αν και χιονίζει  αυτή τη στιγμή  στο κέντρο των Αθηνών)..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις ιστοσελίδες του Δικτύου της Τράπεζας Τύπου, πασχίζουμε να δίνουμε μια άλλη διάσταση στα γεγονότα με την πίστη, ότι ο αναγνώστης θα οδηγείται σε ασφαλέστερα συμπεράσματα.Θέλουμε ο απλός αναγνώστης να καταλαβαίνει...Δεν κάνουμε ό,τι κάνουν τα άλλα κανάλια του διαδικτύου... που απλά αναμασάνε, μυρικάζουν τα γεγονότα.  Όχι τέτοιες ασχήμιες από μας... Εμείς διευρύνουμε το γνωστικό του αναγνώστη και τον αφήνουμε μόνος του να καταλάβει!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου