Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ω...ΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ...ΠΑΤΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ...Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΜΕ ΚΑΡΑΤΑΖΑΦΕΡΗ!

Διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας «Κυριακάτικη Kontranews»

Η εφημερίδα «Κυριακάτικη Kontranews» α.φ. 122, βασιζόμενη προφανώς σε λάθος πληροφορίες, δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της άρθρο με τίτλο: «Εθνική συμπαράταξη στα δεξιά του Κυριάκου: Μιχαλολιάκος – Καρατζαφέρης και σία μαζεύονται για να μεγαλώσουν την ακροδεξιά».

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει όσα δημοσιεύονται στο εν λόγω κείμενο και τονίζει ότι:
Α) Δε συμμετέχουμε σε καμία διεργασία για την δημιουργία οποιουδήποτε «πολιτικού σχήματος κατά τα πρότυπα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και ασφαλώς δεν έχουμε λάβει την οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία.
Β) Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ με στόχο να καταλάβουμε την δεύτερη θέση και να είμαστε η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Γ) Τα ποσοστά μας δεν είναι καθηλωμένα, όπως εσφαλμένα αναφέρει το εν λόγω άρθρο. Όλες οι πρόσφατες συστημικές δημοσκοπήσεις ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή διαρκώς ενισχύεται και απορροφά μεγάλες μάζες νέων ψηφοφόρων (βλέπε συνέντευξη καθηγητή Μαρατζίδη, δημοσκοπήσεις MRB και εφημερίδας Μακεδονία)
Δ) Στην μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι Έλληνες που αντιμάχονται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ταυτίζονται με τις Πολιτικές μας Θέσεις, πιστεύουν στις Ιδεολογικές μας Αρχές και τιμούν την πολιτική μας διαδρομή.
Ε) Όποιος επιθυμεί να συμπαραταχθεί στον όμορφο και σκληρό Αγώνα της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και αυτός τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και τις συκοφαντίες που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα, πληρώνοντας το τίμημα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην διαφθορά και την ξενοκρατία.
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diapseush-dhmosieumatos-ths-efhmeridas-kuriakatikh-kontranews#ixzz4TjQ9lLqM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου