Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΑ...ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ....ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ...ΤΡΑΧΑΝΑ!

ΑΠΟ ΤΟ ..."ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

Στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα Τσίπρας και Τσακαλώτος



Στο Βερολίνο θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και ο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με σκοπό να πάρουν μέρος στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς .

Αυτό έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής από ελληνικές διπλωματικές πηγές στο Βερολίνο. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, ο κ. Τσακαλώτος θα βρίσκεται στο Βερολίνο στις 15-16 Δεκεμβρίου και στις 16-17 θα ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας.
Η επίσκεψη των δύο στο Βερολίνο δεν θεωρείται καθόλου τυχαία και σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και του ΕυκλείδηΤσακαλώτου στο Βερολίνο δεν ήταν προγραμματισμένη και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν έκτακτες συναντήσεις με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε.
Ωστόσο με τη δεύτερη αξιολόγηση ανοιχτή τίποτα δεν αποκλείεται παρά το γεγονός ότι άλλος είναι ο σκοπός του ταξιδιού. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο ταξίδι αυτό, δείχνει ότι κάποιες επαφές θα γίνουν είτε υπάρξει συνάντηση είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου