Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ.........

Τα Πολιτικά Παιχνίδια Βγαίνουν και Σε Επιτρεπέζια; Για να ξέρω δηλαδή..........


ΡΕΠΟΡΤΆΖ: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ......... ΕΒΑΛΑΝ τα ΚΟΚΟΡΙΑ τα ΛΙΡΑΤΑ και τα ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ στη ΒΟΥΛΗ ,,,
μπας και τους δει ο ΤΡΑΜΠ   και τους καλέσει στο λευκό οίκο , όπως την Έφη Θώδη, που ΑΚΟΥΣΕ το ΄΄ΜΠΗΚΑΝ τα ΓΙΔΙΑ στο ΜΑΝΤΡΙ''
.

Με αφορμή το Χτίσιμο έξω από το Υπουργείο Υγείας , ξεκίνησε , η λογομαχία..........
Είπες , είπα, ..........Και πάει λέγοντας ............................

Σας παραθέτω τα αιχμηρά, ανάλογα , κείμενα :Άδωνης Γεωργιάδης: 
«Κότα λειράτη! Νόμιζα πως οι Κρητικοί είναι λεβέντες αλλά εσύ είσαι κότα λειράτη. «Αυτός ο Κρητίκαρος έγραφε "τα ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και τα ΝΑΙ για τις κότες" αυτά έγραφε πριν το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα είπε ένα ΝΑΙ μια κότα λειράτη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Ξαναγράψατε τουίτ σήμερα. Θα περίμενε κανείς ότι μετά τον εξεφτελισμό σας να μην ξαναγράψετε. Να σας δω όταν τα υπογράψει ο Τσίπρας τα νέα μέτρα αν θα τα ψηφίσετε ή θα παραιτηθείτε από την καρέκλα σας».


Παύλος Πολάκης:
 «Κοίτα με βαθιά στα μάτια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σου που βρίζεις τον Καραμανλή, που βρίζεις τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες» είπε ο κ. Πολάκης σε έξαλλη κατάσταση και σε άλλο σημείο είπε: «Εμείς δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε όπως έκανες εσύ για να γίνεις υπουργός και να γίνεις μνημονιακότερος των μνημονιακών και πιστό σκυλί του Σόιμπλε»

Άδωνις Γεωργιάδης: 
«Ρε γαϊδούρι δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση!» επειδή ο Πολάκης τον κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου ότι έστελναν ραβασάκια για προσλήψεις.


Και Πάει ΛΈΓΟΝΤΑΣ ................................................

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Λες Τελικά να τους Καλέσει ο Τράμπ στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ; Α, μπα....δε ..........

Υ.Γ :Το Επίπεδο της Επικοινωνίας , έχει πέσει σε πολύ χαμηλά πεδία  Πολιτικά .... ΛΥΠΑΜΑΙ , όταν εμείς μαχόμαστε ,συνεχώς για την άριστη χρήση του λόγου....

ΡΕΠΟΡΤΑΖ :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου:Δημοσιογράφος ΕΣΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου