Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας στην Πάτρα, με θέμα : « Προστασία από απάτες σε βάρος πολιτών» 
Αστυνομικό Ρεπορτάζ Για την ΕΣΔ: Παναγιώτα Βασιλοπούλου:
Δημιοσιογράφος ΕΣΔ 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό την πληροφόρηση των πολιτών για την προστασία της προσωπικότητας και της περιουσίας τους από επίδοξους απατεώνες


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ, κάλεσε  τους πολίτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους , σε παρομοιες εκδηλώσεις. 

Στις (12-12-2016) στις 10:30 το πρωί, στον πολυχώρο Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα, με θέμα : « Προστασία από απάτες σε βάρος πολιτών ».Στόχος της ημερίδας είναι η πληροφόρηση και η ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών, αλλά ιδίως των ηλικιωμένων, με σκοπό την προστασία της προσωπικότητάς τους και της περιουσίας τους από επίδοξους απατεώνες. 

Κατά την ημερίδα, αναπτύχθηκε η μεθοδολογία και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι δράστες, θα αναλυθούν πραγματικά περιστατικά εξαπάτησης πολιτών και θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές.
Παράλληλα, προβλήθηκαν και βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις συμπολιτών μας, οι οποίοι έπεσαν θύματα απατής και θα μεταφέρουν τη βιωματική τους εμπειρία τους στο κοινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και
απεύθυναν χαιρετισμό
ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος,
 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας,
 κ. Απόστολος Κατσιφάρας
ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κωνσταντίνος ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ. 
Αστυνομικό Ρεπορτάζ Για την ΕΣΔ: Παναγιώτα Βασιλοπούλου:
Δημιοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου