Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! με τα σούργελα  τύπου Τσίπρα και των προηγούμενων Κυβερνήσεων της συμφοράς!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!
ΓΡΑΦΕΙ
Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΟΧΙ ...ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ  ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΣ -ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ..ΕΛΕΥΘΕΡΟΛΑΛΙΆΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Η αριστερή κυβέρνηση υπο τον Τσίπρα τα έχει κάνει ΟΛΑ σκατά..! ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΡΙΜΑ!

Ανεύθυνα υποκείμενα, Τυχοδιώκτες κι άλλα τσιμπράγκαλα ... τύπου Παππά κι άλλων Κωλοσφουγκάριων της περιέργης αριστεράς  που εκπροσωπεί ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΣΙΠΡΑΣ...


  της παντελούς πλάκας..κάνουν απίστευτες  ΑΣΧΗΜΙΕΣ σε βάρος του ελληνικού λαού! Ο,τι χειρότερο μπορεί να έχει επισυμβεί σε έναν λαό...ΚΑΙ ΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ,είναι αυτά τα χυδαία καλούπια που σταθερα εφαρμόζουν στο πετσί του ελληνικού λαού.
*** ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ;-ερασιτεχνες της πολιτικης...ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΟΥΣΤ ΜΠΡΕ!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ...ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ ...για να μη σας παρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ...ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ!..
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ...ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΑΣ...του περασμένου αιώνα! Καλά δεν τον καταλαβαίνετε; ΜΑ ΤΟΣΟ Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ;
ΤΟ ΛΕΜΕ: Οι τυχοδιωκυες αυτοί της πλάκας κάνανε και μια άλλη ασχημοσύνη..ΚΛΕΙΣΑΝΕΜ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ  και μπάσταρδα  ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και κανάλια!!!!
Μα γιατί;,,, Διότι είλωτες μιας μπασταρδεμένης ιδεοληψίας ..κομουνιστοαριστερής, είπανε ότι ...δεν γουστάρουμε .. τα κλείνουμε ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

***Η αλήθεια είναι μόνον ΜΙΑ:Ο αριστερός Τύπος ποτέ δεν πήρε κεφάλι στην Ελλάδα... Σήμερα με τις φασιστικές μεθοδεύσεις ΤΣΙΠΡΑ ...ΒΙΩΝΕΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ...
Περιμένετε και θα δείτε πως θα εξαεριστούν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι κλόουν της ψευτοδημοκρατίας! ΟΙ ...ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!,, ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
ΤΕΤΟΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ!

ΜΩΡΕ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΆΔΑ...ΤΕΤΟΙΑ ...ΟΥΦΟ; ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
Από μαλακίαν εις μαλακίαν πορευόμαστε ,,,με την Τσιπρεϊκη ΑΡΙΣΤΕΡΑ!~
ας το καταλαβουμε..ΠΙΑ!...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου