Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΜΟ.....ΚΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ....

ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ..Εμεις ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ!!! νεθουσιωδώς

anatinaxi
Αυτή η κυβέρνηση των αναρχοάπλυτων γιαλαντζί αριστερών, έχει βάλει σκοπό να διαλύσει συθέμελα την Ελλάδα.
Από τη στιγμή που εκποιεί τη χώρα στους Γερμανούς και φτωχοποιεί όλες τις κοινωνικές τάξεις του λαού μας, είναι επόμενο να φθίνει καθημερινώς στην αποδοχή των πολιτών. Και από τη στιγμή που σε όλες τις μετρήσεις υπολείπεται δραματικά της ΝΔ, εν μέσω του θέρους, αποφάσισε να αλλάξει τον εκλογικό Νόμο, γιατί τάχατες η “απλή αναλογική” ήταν διαχρονικός, διακαής πόθος και στόχος της “αριστεράς”.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσει ένα καθεστώς ακυβερνησίας στην Ελλάδα, από τη στιγμή που το πρώτο κόμμα για να σχηματίσει κυβέρνηση θα πρέπει να συνεργαστεί με τέσσερα ή και πέντε κόμματα. Έτσι, θα οδηγούμαστε σε συνεχείς εκλογές, από τη στιγμή που μια τέτοια κυβέρνηση δεν θα μπορεί ποτέ να μακροημερεύσει.
Οσονούπω, αυτό θα αποβεί, εκτός των άλλων και εις βάρος των εθνικών μας θεμάτων, που απαιτούν σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του μέλλοντος. Οι οποίες είναι ήδη πολλές, μετά το BREXIT και τις εκλογές που έρχονται στις ΗΠΑ την 8η Νοεμβρίου 2016.
Ένας εγκληματικός εκλογικός Νόμος
Αυτόν τον εκλογικό Νόμο θα τον καταψηφίσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ και το “Ποτάμι”. Το ΠΑΣΟΚ αμφιταλαντεύεται, αφού ναι μεν συμφωνεί στην καθιέρωση ψήφου στα 17, στην κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, αλλά προτείνει και ζητάει να συμπεριληφθεί μπόνους στο πρώτο κόμμα 25-30 έδρες, στην περίπτωση που το ποσοστό του πρώτου κόμματος θα υπερβαίνει το 42% και ζητάει επίσης να γίνει κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών, που δεν συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο.    
Το ΚΚΕ συμφωνεί σε όλα, αλλά απαιτεί για να ψηφίσει το νομοσχέδιο η κοινοβουλευτική του ομάδα, να καταργηθεί το όριο του 3% της εισόδου ενός κόμματος στη Βουλή.
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν θετικά και η “Χρυσή Αυγή” θα είναι ο ρυθμιστής, αφού το όριο των 200 εδρών που απαιτούνται, φαντάζει δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Εν τούτοις, για άλλη μια φορά εκφράζω την άποψη, ότι εάν ψηφισθεί η αλλαγή του εκλογικού Νόμου, θα είναι μια καταστροφική εξέλιξη για την Πατρίδα μας. Άλλωστε, αυτό επιδιώκουν και οι δανειστές – τοκογλύφοι “εταίροι” μας, προκειμένου να δυναμώσουν την εξάρτησή τους, απέναντί μας.      
Η Νέα Δημοκρατία μπανιαρίζεται
Πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε, ανέδειξε ότι 8 στους 10 Έλληνες δεν θα κάνουν φέτος διακοπές. Και πώς να γίνει διαφορετικά, όταν η ανεργία καλπάζει στα ύψη, όταν περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, όταν καθημερινά νέοι φόροι πνίγουν τα νοικοκυριά και νέα λουκέτα μπαίνουν σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις (βλ. Πχ Μαρινόπουλος).
Σ΄ αυτό το τοπίο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψάχνουν να βρουν τις 200 ψήφους. Από την άλλη μεριά, ενώ ο Πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στο Λονδίνο για επαφές, οι πρωτοκλασάτοι Βουλευτές της ΝΔ απολαμβάνουν τα μπανάκια τους, στο “φτωχό” νησί της Μυκόνου. Δηλώνοντας με τη χλιδάτη ζωή τους και τις “βόλτες” με τα κότερα φίλων τους επιχειρηματιών, το πόσο μακριά βρίσκονται από τον πενόμενο και δυστυχούντα ελληνικό λαό. Όπως, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η τηλεπερσόνα σύζυγός του. Έτσι, παιδιά! Στην υγειά των κορόιδων!! 
Τσουνάμι στην ΕΕ από το BREXIT
Έτσι, ενώ η ελληνική κυβέρνηση περί άλλων τυρβάζει, στην τρικλίζουσα ΕΕ, συντελείται σεισμός με ντόμινο αποχωρήσεων χωρών του Συνασπισμού (όπως επί 4 χρόνια ισχυρίζομαι). Μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, πολλές χώρες της ΕΕ διατυπώνουν τη διάθεση για διενέργεια δημοψηφίσματος προκειμένου να αποφασίσουν οι λαοί τους για την παραμονή ή την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την αρχή κάνει η Ουγγαρία, η οποία στις 2 Οκτωβρίου ΈΣΤΗΣΕ  κάλπες με συγκεκριμένο ερώτημα: “Θέλετε να έχει το δικαίωμα η ΕΕ να υπαγορεύει την υποχρεωτική εγκατάσταση μη Ούγγρων υπηκόων στην Ουγγαρία χωρίς τη συγκατάθεση του Κοινοβουλίου της;”.
Βέβαια, μπορεί το δημοψήφισμα να αφορά το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, αλλά επί της ουσίας στρέφεται κατά αποφάσεων της ΕΕ, και θα δημιουργήσει το θετικό αποτέλεσμά του, προαπαιτούμενο πιθανής αποχώρησης της Ουγγαρίας από τον Ευρωπαϊκό Συνασπισμό.
Ταυτόχρονα, στην Ιταλία ΥΠΉΡΞΕ δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και αυτό προϋποθέτει ανατροπές, από τη στιγμή που στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην Ιταλία, “κάλπασε” το κόμμα των “5 αστέρων” του Πέπε Γκρίλο, κερδίζοντας τους δήμους της Ρώμης και του Τορίνου.
Αν συνυπολογίσουμε και την ροπή των άλλων λαών της ΕΕ, που η άνοδος των Ευρω-σκεπτικιστών είναι εμφανής και επιζητούν την απεξάρτησή τους από την ΕΕ, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι, οι εξελίξεις που έρχονται, είναι ραγδαίες.
Απούσα από το διεθνές γίγνεσθαι η κυβέρνηση
  
Ενώ λοιπόν, τα πάντα αλλάζουν, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι έξω από το διεθνές παιχνίδι. Είναι ουραγός των διεθνών εξελίξεων. Αρνείται να τις παρακολουθήσει και ασχολείται με εκλογικούς νόμους και διάφορες άλλες ανοησίες.
Ένας πολιτικός ο οποίος ηγείται μιας χώρας πρέπει να γνωρίζει να κάνει πολιτικούς και διπλωματικούς ελιγμούς.
Όπως, η Τουρκία, που μετά το BREXIT είδε ότι οι ισορροπίες αλλάζουν στη γεωπολιτική σκακιέρα, ο Ερντογάν ήταν απομονωμένος από Ρωσία, ΗΠΑ, Ισραήλ και έπρεπε να κάνει διπλωματικό ελιγμό.
Έτσι, μπροστά στο συμφέρον της χώρας του, ο υπερεγωιστής Σουλτάνος της Τουρκίας, αποφάσισε να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Ρωσία, ζητώντας συγνώμη από τον Πούτιν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου, του περασμένου Νοεμβρίου. Και όπως όλα δείχνουν, τείνει να αποκαταστήσει τις διμερείς σχέσεις της χώρας του με τη Ρωσία.
Αντίθετα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός υποκύπτει καθημερινά στις υστερικές απαιτήσεις των “εταίρων” μας και αντίθετα από τον Ερντογάν, κάνει τη μια κολοτούμπα μετά την άλλη, προδίδοντας τον ίδιο του τον εαυτό, που άλλος έδειχνε πως είναι και άλλος τελικά είναι.
Οι εκλογές στις ΗΠΑ θα ανατρέψουν τα δεδομένα
Μέχρι τις Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ την 8η Νοεμβρίου 2016, πολλά θα έχουν αλλάξει. Η παγκόσμια “υπερταχεία” τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν σταματά στην στάση Ελλάδα. Γιατί, έχουμε πολιτικό προσωπικό – κυβέρνηση και αντιπολίτευση – κατώτερο των περιστάσεων. 
Εμείς, πολιτικά κόμματα και λαός, αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε τα παγκόσμια γεγονότα.
Ο Τραμπ θα τελειώσει την Παγκοσμιοποίηση.
Η πολιτικός, που είναι θιασώτης των μικρών άσπονδων κρατών, υπέρ του πλάνου “διαμελισμός όπως της Γιουγκοσλαβίας”. Η Αμερικανίδα πολιτικός που λατρεύεται από Αλβανούς και Τούρκους (έχουμε αναφερθεί).
Αντίθετα, ο Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει συνεχώς ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτε με τη Ρωσία. Δηλώνει ότι, “θέλει ένα άλλο επίπεδο σχέσεων, στενότερων και βαθύτερων με τη Ρωσία”. Φιλοφρονήσεις, τις οποίες ανταποδίδει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε κάθε ευκαιρία.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως και ο Πούτιν πιστεύουν στην εδαφική ακεραιότητα των κρατών. Η εκλογή Τραμπ θα δώσει οξυγόνο ζωής στην Πατρίδα μας. Η εκλογή Κλίντον θα ισοδυναμεί με ολική καταστροφή της Ελλάδος.
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου