Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Στόχος τους ήταν να αποσπάσουν διαφημιστικά πακέτα από ΔΕΚΟ και τράπεζες

Συνελήφθησαν ένας εκδότης και δύο δημοσιογράφοι για εκβιασμούς-

49365831e31f4f44649c206ca9ead85d_L
ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ο αρχηγός και του νέου κομματος ΔΕΞΙΑ και τρεχαντήρης εκδότης της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ...
  •   


Μέλος της «εγκληματικής ομάδας», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., και ο συντάκτης του άρθρου «η Google ρίχνει τον Τσίπρα», που αναδημοσίευσε το left.gr από το sofokleousin.gr
Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα η είδηση για τη σύλληψη ενός εκδότη και δύο δημοσιογράφων από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και κατόπιν πολύμηνης παρακολούθησης.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» και τους Παναγιώτη Μουσά και Χρήστο Φράγκο. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο τελευταίος υπέγραφε το θέμα που ανέδειξε σήμερα το left.gr σχετικά με τον ρόλο της google... για να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!
Συγκεκριμένα κατηγορούσε την εταιρίας για «συνεργασία» με τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της χώρας, προκειμένου να ρίξουν από την εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τη «λογική» του άρθρου του η google προωθούσε αντικυβερνητικά άρθρα!
Οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών συνεχίζονται. Η Ασφάλεια Αττικής κάνει λόγο εγκληματική ομάδα που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου