Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016


ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΟΧΑ... ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ...


Κι ο λοβοτομημένος στην πλειοψηφία του λαουτζίκος ... πείθεται και φανατίζεται...

Από: Καλλιόπη Σουφλή


τσι μιτσ


Άγρια πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ένα δημοσίευμα του περιοδικού Επίκαιρα, το οποίο επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ.




Το δημοσίευμα αναφέρει πως 
ο κ. Παπασταύρου, που πρόσφατα πλήρωσε πρόστιμο 3,3 εκατ. ευρώ για την παρουσία του στη λίστα Λαγκάρντ, ήταν στενός συνεργάτης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία έδωσε σκληρή απάντηση η ΝΔ. Μάλιστα η γαλάζια παράταξη, ουσιαστικά προαναγγέλει την άσκηση ένδικων μέσων, με μηνύσεις και αγωγές, επισημαίνοντας πως την απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων «που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη».


Η Λεωφόρος Συγγρού σημειώνει επίσης πως μπροστά στα ολέθρια αδιέξοδο στα οποία οδηγούν τους Έλληνες, «ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και το παρασύστημά τους» εξελίσσονται από «συνώνυμο της εξαπάτησης και του ψέματος σε συνώνυμο της λασπολογίας και της χυδαιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου