Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!.. ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ!..τον θέλουν πεθαμενο! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ !

ΦΑΡΣΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ... ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΚΗ... (απεργούν οι πάντες ως γνωστόν) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!!! ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΑΝ( την ίδια μέρα) ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ...ΕΛΕΥΘΕΡΟ!

Τα γνωστά πιτσουνάκια μας ...οι δικαστές ..έστησαν δίκη κατ΄εξαίρεση για να δικάσουν (την ώρα που απεργούν οι πάντες) δημοσιογράφο  για ασήμαντη κατηγορία ( εξύβριση_) και τα σαϊνια δεν... έκαναν δίκη στον γνωστό Ρουπακιά , φονέα του Φύσσα..αλλά αντίθετα τον αποφυλάκισαν!!
ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 

΄Ετσι ακριβώς λειτουργεί η δικαιοσύνη! 
Η πλάκα είναι ότι οι δικαστάδες εμφανίζονται με δαφνοστέφανο ακεραιότητας-- ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ανάμεσά τους.


Μάλιστα ως προς την καταδίκη του δημοσιογράφου, η εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της... ζήτησε την ενοχή του.. με την νοηματική παρατήρηση: "ΖΗΤΩ  την καταδίκη του παρά τα όσα είπε ο μάρτυς κ. ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ! "
Η εισαγγελέας είχε λόγο να το πει αυτό; (πρωτοφανές). Προφανώς η επιχειρηματολογία του μαχητικού δημοσιογράφου, που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του διωκομένου συναδέλφου του.. ήταν εξαιρετικά δυνατή ώστε η μανδάμ εισαγγελέας να εντυπωσιαστεί... Δι ό και ζήτησε την καταδική του κατηγορουμένου!

Μιλάμε για μεγάλη πλάκα δικαστών! Κατά τα λοιπά ο Ρουπακιάς αποφυλακίστηκε... Ενώ λογικά έπρεπε να είχε αποφυλακιστεί από πολλού πιο πριν.. Γιατί τώρα; διότι πολύ απλά:

Η ΔΙΚΗ αυτή τερμάτισε! Αναμένεται μετά βεβαιότητας ότι ο Ρουπακιάς θα ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ άμεσα ...για να δικαιωθεί τό αριστερο σκουπηδαριό που μαστίζει τη χώρα από το 1974 τη μαλάκω αυτή χώρα! Δεν είναι προφητεία! Είναι βεβαιότητα! Γιατί ξέρουμε! Τίποτε άλλο! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!

ΔΕΙΤΕ όμως το σημερινό ρεπορτάζ του μαχητικού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ σχετικά με την καταδίκη του δημοπσιογράφου και τη σκηνοθετημένη απελευθέρωση του δολοφόνου Ρουπακιά!  
  


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ! Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΑΣ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ...


 ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΡΙΑΣ, κάποιας χαζοβιόλας γραίας,  κ. ΚΟΥΤΡΑΣ ..ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!...Μπά το συνοικιακό μπουμπούκι του Παπαγου είχε τέτοιο δόντι; Αει στο διάολο!Δεν το πιστεύουμε αν και ξέρουμε τα αθλια κονέξια δικαστών με αθλίους... 

ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ O ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ (;)
Η αποφυλάκιση του Ρουπακιά επειδή παρήλθε το ανώτατο όριο της....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου