Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Κάτω η κοινοβουλευτική Χούντα των αδίστακτων «Αριστερών» απατεώνων!

13 ΦΕΒ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ: ΜΕΚΕΑ: ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ
ΣΥΝΘΗΜΑ
“ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ

Με ένα όργιο καταστολής υποδέχτηκε τους σθεναρά μαχόμενους αγρότες η «Αριστερή» κυβέρνηση των δωσίλογων Τσίπρα, Κατρούγκαλου, Φλαμπουράρη, Δραγασάκη, Φίλη και του λοιπού κοινοβουλευτικού λόχου των πολιτικάντηδων με τις «αριστερές φάτσες» που τους ακολουθούν πιστά, επιβεβαιώνοντας πλέον τον πολιτικά βρώμικο ρόλο τους στην ελληνική κοινωνία και σφραγίζοντας το είδος της «Υστεροφημίας» που θα αφήσουν στην ιστορία, όταν πολύ σύντομα–και παρά τη στήριξη όλου του κατεστημένου που απολαύουν– θα πεταχτούν από τις καρέκλες της εξουσίας. Και αυτή είναι η αντίφαση. Μια κυβέρνηση τόσο μισητή, στα πλατιά λαϊκά στρώματα, να περνά τα πιο ληστρικά μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, και να βρίσκεται ακόμα στην εξουσία. Και μάλιστα να μην έχει καμία αναστολή να περάσει τα άθλια Νομοσχέδια και τα Μνημόνια κατ’ εντολή των αφεντικών της τώρα, παρότι τής δόθηκε απλόχερα πίστωση χρόνου ακόμα και από τον «συστημικό» Μητσοτάκη. Τι τρέχει λοιπόν; Απλά η «Αριστερή» κυβέρνηση μας έχει γερές πλάτες, αφού υποβαστάζεται γερά από τους Υπερεθνικούς και ευρωπαϊκούς πάτρονές της στην ΕΕ και την Υπερεθνική Ελίτ, ενώ έχει και την έμμεση στήριξη της «Αριστεράς» της Παγκοσμιοποίησης, ελληνικής και διεθνούς, που δεν την είδαμε βέβαια να κονταροχτυπιέται με τα ΜΑΤ σήμερα…

Αντιμετωπίζουμε μια αδίστακτη κοινοβουλευτική Χούντα, που όμοια της στην πραγματικότητα δεν ήταν καμία από τις προηγούμενες, όταν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταφεύγει σε αυτό το όργιο βίας και χουντικών μέτρων προκειμένου να παγιώσει μέτρα που προηγούμενες κυβερνήσεις ήθελαν χρόνια και διάφορους ελιγμούς για να τα περάσουν. Είναι προφανές πως η κυβέρνηση των απατεώνων αυτών έχει επιλεγεί (και εν μέρει δημιουργηθεί) συνειδητά από το παγκοσμιοποιημένο σύστημα σήμερα ως το «έλασσον κακό», αφού καμία Δεξιά ή ακόμα και σοσιαλφιλελεύθερη κυβέρνηση (τύπου ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ.) δεν θα τολμούσε ποτέ να περάσει παρόμοια μέτρα και μάλιστα να επιμένει με απύθμενο θράσος στην επιβολή τους, μέσα σε ένα όργιο εξαπάτησης, ιδιαίτερα από τα άμεσα ελεγχόμενα από αυτήν κρατικά ΜΜΕ, όπου οι δημοσιογράφοι της ‘απελευθερωμένης’ ΕΡΤ οργίαζαν σήμερα να παρουσιάζουν ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν όχι από γνήσιους αγρότες, αλλά από «ακροδεξιά στοιχεία», και κάνοντας το παν να προβάλλουν τους βολεμένους ΣΥΡΙΖαίους αγρότες που είναι πρόθυμοι να πάνε σε «διάλογο» με τον αρχι-απατεώνα Τσίπρα, ακόμη και αν ένα ψίχουλο τούς πετάξει στο τραπέζι! . Έτσι έχει όλο αυτό το διάστημα στηθεί με μαεστρία ένα νοσηρό σκηνικό τρομοκράτησης των λαϊκών στρωμάτων από αυτή και τα άθλια ΜΜΕ της ντόπιας και υπερεθνικής ελίτ, δημόσια και ιδιωτικά. Μέρες μετά τις ωμές απειλές της, μέσω της αδίστακτης (αλλά και ανεκδιήγητης) Γεροβασίλη και των παπαγαλακίων της, σήμερα πλέον υλοποιεί με καθαρά χουντικά μέτρα και αντίστοιχες «μεθόδους αντιμετώπισης των μαζών» την ήδη αιματοβαμμένη οικονομική πολιτική της.

Και πρόκειται για κοινοβουλευτική Χούντα, όχι μόνο επειδή χρησιμοποιεί όλο και πιο αυταρχικές μεθόδους καταστολής, παρακώλυσης των μαζικών κινητοποιήσεων, απειλές, κλπ. εναντίον των αγροτών, αλλά και εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων, όπως των σθεναρά αντιστεκόμενων στα «Hot Spots», πολιτών στην περιφέρεια. Είναι κοινοβουλευτική Χούντα πρωτίστως επειδή στηρίζεται πολύ γερά στις πλάτες των αφεντικών της. Δηλαδή τις ελίτ της ΕΕ και της Υπερεθνικής Ελίτ (αλλά και της Σιωνιστικής, της οποίας έχουμε γίνει ακόμα και στρατιωτικό προτεκτοράτο-βλ. πρόσφατες θερμές συναντήσεις με τον αρχι-εγκληματία αρχηγό του Ισραήλ, τις διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες κλπ.), που μαζί με τις δικές μας υποτελείς και «κομπραδόρικες» ντόπιες ελίτ επιβάλλουν την Οικονομική Κατοχή στον λαό μας.

Και βέβαια σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν, ως οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες, οι περισσότεροι μεγαλοσυνδικαλιστές που παίζουν τον ρόλο διαμεσολαβητή, αλλά και με Δούρειο Ίππο αυτούς της «Αριστεράς», ακόμα και της κομμουνιστικής Αριστεράς, που μπορεί μεν να παίρνουν το μέρος τους με βάση μια ιδεολογία τους, όμως τεχνηέντως υποσκάπτουν τον αγώνα τους για να βάλουν τη μεγάλη μάζα των αγροτών «στο μαντρί», και να αφήσουν τα πιο δυναμικά και εξεγερσιακά στοιχεία τους να συκοφαντούνται είτε ως «γνωστοί-άγνωστοι» και «μπαχαλάκηδες» (λες και ήρθαν από την Κρήτη κ.α. για να κάνουν …«μπάχαλα»!), είτε ως «φασίστες», από τα γκεμπελικά συστημικά ΜΜΕ ή τα «Αριστερά», ανάλογα. Και βέβαια να πλακώνονται αγωνιστές από τα ΜΑΤ, να συλλαμβάνονται, να θυματοποιούνται και να στιγματίζονται από την ίδια κουστωδία και τους πάτρωνές της , χωρίς να λέει κανείς κουβέντα… Αλλά, αλήθεια, από πότε για τους κομμουνιστές η βία κατά της εξουσίας είναι καταδικαστέα; Δηλαδή η συστημική βία, η οικονομική, που εξοντώνει κάθε μέρα φυσικά η ψυχολογικά εκατοντάδες χιλιάδες από τα λαϊκά στρώματα δεν είναι βία, και η μόνη βία είναι η αντίσταση κατά της συστημικής βίας; Αυτά διάβασαν στον Λένιν ή μήπως τους βολεύει και αυτούς το βουλευτιλίκι; Θα μπορούσε να καταλάβει κανείς, αφού η στρατηγική τους είναι να παραμείνουν νόμιμο κόμμα, να μην προτρέπουν σε «παράνομη» βία, αλλά όχι και να καταδικάζουν κάθε βία κατά της εξουσίας ως «ακροδεξιά» κλπ., γιατί τότε σε τι διαφέρουν από τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ; Και αυτοί ακριβώς το ίδιο λένε!– ΣΗΜΕΡΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΡΩΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
– ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ» ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ» -Σύνθημα που δεν τολμούν βέβαια να αναφέρουν και οι «εναλλακτικές» αριστερές δυνάμεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΣΕΚ, ΛΑΕ κλπ.)
– ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΩΡΑ
ΠΞΗΗ: http://taxalia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου