Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο πρώτος των πρώτων….. με νέο ρεκόρ τηλεθέασης!

ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΙΩΤΗΣ... Είναι ευγενής σεμνός , έντιμος ε, και λογικά πάμπλουτος... αφού δουλεύει άγρια νυχθημερόν!Να συνεχίσει στη ρότα που χάραξε...
Νέο  ρεκόρ για τον   ιδιαιτέρα συμπαθή στο Ελληνικό κοινό Ελληνα δημοσιογράφο  Γιώργο Αυτιά.  Πέτυχε νέο ρεκόρ!  
Νέο ρεκόρ σημείωσε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή του «Καλημέρα» στον ΣΚΑΙ, τερματίζοντας πρώτος στην πρωινή ζώνη και τις δυο ημέρες, με ποσοστά, αλλά και αριθμό τηλεθεατών που ταιριάζουν περισσότερο σε ψυχαγωγικά προγράμματα παρά σε ενημέρωση και μάλιστα πρωινή!

Η εκπομπή του Αυτιά το Σάββατο κατάφερε να συγκεντρώσει 352.000 τηλεθεατές… Αριθμός πρωτόγνωρος για πρωινή ενημερωτική ζώνη, αφού μόνο βραδινές εκπομπές έχουν το προνόμιο να τις παρακολουθεί ένας τόσο μεγάλος αριθμός τηλεθεατών!
Επιπλέον όμως η εκπομπή του Αυτιά το Σάββατο με μέσο όρο 30,1% και 23,1% στα νεανικά κοινά, ήταν πρώτη στο σύνολο όλων των προγραμμάτων όλων των καναλιών!
Τέλος το ίδιο ψηλά κινήθηκε η εκπομπή «Καλημέρα» και την Κυριακή τερματίζοντας πάλι πρώτη στον ανταγωνισμό με μέσο όρο 28,7% και 18,7% στα νεανικά κοινά!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗ.. ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ...Τι τους πείραξε όταν ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι άψογος; Έβγαλε λεει 3 εκ. ευρώ στην Ελβετία.. νομίμως βέβαια. ..΄Εχει και βιλάρα στη Βούλα... Γιατί να μην έχει; Η δουλειά του καλοαμοίβεται ! Τηλεοπτικός σταρ δεν είναι;΄Ετσι συμβαίνει με όλους τους σταρ διεθνώς...πρός τι λοιπόν  ο οδυρμός;.. Με ιδρώτα και τάλαντο τα έχτισε όλα.  




ΚΑΙ Η ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ...
Γειά σου ρε Γώργη Λεβεντιά.Εμείς δεν σε 
ζηλεύουμε.. Σε χαιρόμαστε!


14-12-11_418499_1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου