Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΙΑΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ..ΗΡΘΕΣ ΕΙΔΕΣ..ΚΟΙΠΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΧΕΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!

Ν. Νυφούδης: Καταρρέει η κυβέρνηση Τσίπρα

"Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες" τονίζει για την κυβέρνηση και τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο πρώτος επιλαχών βουλευτής με το Ποτάμι στη Β' Θεσσαλονίκης, Νίκος Νυφούδης.
Μιλώντας στην εκπομπή "ΤΑ ΛΕΜΕ" με τη Χριστίνα Τσόρμπα στη Βεργίνα Τηλεόραση για τοασφαλιστικό ο Ν. Νυφούδης ανέφερε πως "όταν ο κ. Τσίπρας έχει υποσχεθεί σε όλους όλα, όταν έχει βάλει τοίχο σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση όλα αυτά τα χρόνια, όλοι αυτοί οι οποίοι πιστέψανε ότι υπάρχει εύκολος δρόμος για να είμαστε στην Ευρώπη, έρχονται σήμερα και του ζητάνε το λογαριασμό"

Για το αγροτικό, το στέλεχος του Ποταμιού Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως ενώ και οι ίδιοι οι αγρότες αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση όπως ήταν δεν μπορούσε να συνεχιστεί, καθώς πλήρωναν πολύ λίγα χρήματα για την ασφάλιση, η μετάβαση από το σημερινό καθεστώς μέχρι αυτό που προτείνει η κυβέρνηση είναι καταστροφική.
Υποστήριξε ότι πριν η κυβέρνηση ανοίξει την κουβέντα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό έπρεπε να δει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας μιλώντας για ένα πλάνο δεκαετίας ώστε να παράγει πλούτο ξανά η χώρα.
"Η Ελλάδα δεν είναι ένα οργανωμένο κράτος και η ανάγκη μας να είμαστε στην Ευρώπη, στη Σένγκεν, έχει να κάνει με το γεγονός ότι μόνοι μας δεν είμαστε ασφαλείς. Γιατί δημιουργήσαμε μια χώρα η οποία πάντα εξαρτιόταν από το τι θα μας δώσουν οι εταίροι, ποιες θα ήταν οι σχέσεις μας με τους δυνατούς. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή χώρα" τόνισε ο Ν. Νυφούδης.
Ερωτώμενος για τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί επανέλαβε την πρόταση ισοδυνάμων που έχει καταθέσει, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση τα περίπου 50 εκ ευρώ που υπολογίζει να μπουν στα ταμεία της, θα μπορούσε να τα εισπράξει από την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου στα μουσεία μας.
"Είναι παγκόσμια κληρονομιά το Μουσείο της Ακρόπολης. Δεν υπάρχει περίπτωση τουρίστας να έρθει στην Αθήνα και αντί για 5 ευρώ το εισιτήριο, να έχει 20 και να μην πάει στο Μουσείο." ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το συνέδριο του Φεβρουαρίου και την συζήτηση που έχει ανοίξει εντός κόμματος, ο Ν. Νυφούδης τόνισε πως το Ποτάμι δημιουργήθηκε γιατί θέλει να είναι χρήσιμο για τη χώρα και να είναι χώρος - μοχλός πίεσης ώστε να αλλάξει η χώρα και να πάει μπροστά.
Χαρακτήρισε "πολύ κρίσιμη στιγμή" το Συνέδριο εκτιμώντας πως "θα βγούμε πιο δυνατοί, δεν θεωρώ ότι θα βγούμε όλοι". "Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτό που θα είναι το Ποτάμι την επόμενη μέρα. Γιατί μπορεί να θέλουν το Ποτάμι να πάει με τον κ. Μητσοτάκη. Θεωρώ ότι το Ποτάμι μπορεί και πρέπει να συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του" τόνισε ο πρώτος επιλαχών βουλευτής με το Ποτάμι στη Β' Θεσσαλονίκης.
"Να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο ποια είναι η ιδεολογική ταυτότητα. Να ξεκαθαρίσει το Ποτάμι ποιες είναι οι αρχές οι οποίες πρεσβεύει. Ξεκίνησε με ένα πολύ σημαντικό σύνθημα. Οι άνθρωποι της κοινής λογικής να μπουν στη πολιτική. Αυτό αρκούσε εκείνη την εποχή" συμπλήρωσε ο Ν. Νυφούδης.
Περιοχή συνημμένων

Προεπισκόπηση συνημμένου nyfoudis-vergina-2-29012016.jpg


nyfoudis-vergina-2-29012016.jpg
Προβολή βίντεο YouTube Ν. Νυφούδης στη Βεργίνα - ΤΑ ΛΕΜΕ 29012016


Ν. Νυφούδης στη Βεργίνα - ΤΑ ΛΕΜΕ 29012016
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΥΦΟΥΔΗ
https://youtu.be/Th23y5G7fEM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου