Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ!

Νέες πληροφορίες (Voicenews.gr), ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής από επίσημο φορέα, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να συγκαλέσει έκτακτη...
σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με σκοπό να υποβάλλει την παραίτηση του και βοηθήσει στην δημιουργία Οικουμενικής, με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για νέα λαμογιά του Τσίπρα ο οποίος δεν παραιτείεται για να γκρεμιστεί από την κυβέρνηση, αλλά για να συνεχίσει η ίδια πολιτική για το πέρασμα του ασφαλιστικού και το οριστικό θάψιμο του λαού!
Οι πηγές του Voicenews.gr, θεωρούν ότι η αντιπαράθεση της Κυβέρνησης με τους αγρότες για το ασφαλιστικό και η διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ για το ασφαλιστικό έχουν φτάσει στα άκρα και προκαλούν μεγάλο πλήγμα στον πρωθυπουργό.
Οι πληροφορίες, παρότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί, περιλαμβάνουν και ονόματα για τον επικείμενο επικεφαλής, της Οικουμενικής.
Οι «υποψήφιοι» που ακούγονται, είναι Ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Κώστας Χρυσόγονος.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, οπότε αναμένουμε είτε την αναγνώριση της είδησης, είτε την διάψευση τη
ς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου