Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Καλά άμα τα εισπράξει να το θυμηθείτε. Θα πείτε ότι έχει τη δυνατότητα να κόψει την κάνουλα...κι ας ξεπαγιάσουν οι Ουκρανοί!

Ρωσία: Μήνυση στην Ουκρανία για αθέτηση πληρωμής ομολόγων 3 δισ. δολαρίων


ΡΩΣΙΑ 


Μήνυση εναντίον της Ουκρανίας υπέβαλε το ρωσικό υπουργείο Οικονομικών, καταγγέλλοντας την αθέτηση πληρωμής ομολόγων, αξίας 3 δισ. δολαρίων...

«Η μήνυση υποβλήθηκε κατόπιν των αποτυχημένων προσπαθειών για την έναρξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου για την αναδιάρθρωση του ουκρανικού χρέους» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Αντόν Σιλουάνοφ.
Πρόσθεσε δε, ότι το Κίεβο δεν είναι έτοιμο να διαπραγματευτεί υπό το «πνεύμα της καλής θέλησης».
Τα επίμαχα ομόλογα εκδόθηκαν στα τέλη του 2013, με ημερομηνία ωρίμανσης τις 20 Δεκεμβρίου του 2015.

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ..ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Η ΚΑΛΥΜΝΙΑ ΝΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ -Διαρκεί 33 λεπτά!


NO PASSPORTΈνα ντοκιμαντέρ της Νίνας Γεωργιάδου από τη Κάλυμνο που μιλάει για τους πρόσφυγες, για τις αιτίες της προσφυγιάς αλλά και για την αλληλεγγύη στο Συριακό, αλλά και τους άλλους λαούς. Για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες στη Κάλυμνο. Για το δικαίωμα στη ζωή που πλέον αμφισβητείται και αυτό.
Η ίδια λέει:
ΕΝ ΤΑΞΕΙ… ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 3-4 ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ!.. 
Στη λίστα της UBS η Έλλη Στάη με 2,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία. Η απάντηση της Στάη.

Από τους οικονομικούς εισαγγελείς κλήθηκε η Έλλη Στάη προκειμένου να δικαιολογήσει κατάθεση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso». 
Το δημοσίευμα της «Espresso» αναφέρει ότι η δημοσιογράφος φέρεται να πήρε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας και στη συνέχεια να δώσει τις απαντήσεις της στους εισαγγελείς. Σε
περίπτωση που δεν καταφέρει να δικαιολογήσει το συγκεκριμένο ποσό, τότε θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ...«Το φρούριο». Ταινία αποκάλυψη....

 Ταινία αποκάλυψη. Είναι μια δοκιμασία για την ψυχή. Αν καταφέρεις να τη δεις έως το τέλος σημαίνει πως η κάρδια σου δεν έχει σκληρύνει ακόμα, δεν αποστασιοποιήθηκες από τον υπόλοιπο κόσμο κρυμμένος πίσω από ψηλούς τοίχους. Ταινία για το θαύμα. Θαύμα πραγματικό και όχι φανταστικό. Ταινία για τη θεραπεία των άρρωστων παιδιών και για την ίαση των ενήλικων.
Στον κινηματογράφο πια η έννοια του ήρωα ταυτίζεται με σκληρότητα και μυϊκή δύναμη. Όμως βλέπετε πως γίνεται και αλλιώς. Ο ήρωας είναι αυτός που με τη δύναμη της καρδιάς μπορεί να κάνει το καλό. Εξάλλου υπάρχει τόσο λίγο καλό γύρω μας. Ακόμη δεν ξέρουμε τι είναι η ζωή. Είναι μια περίοδος εργασίας πριν από την αιωνιότητα ή μία απλή βολτούλα από το ένα σημείο στο άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου