Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ! ΚΑΛΟ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; 
ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗΣ ΦΑΥΛΗΣ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΣΚΑΪ

Η κατά πάντα κατάπτυστη στάση των πέντε μεγάλων καναλιών υπερ του μνημονιακού ΝΑΙ με τα λυσσασμένα μίσθαρνα δημοσιογραφικά οργανέτα τους, ανάγκασαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΛ, να αποκλείσουν πάσαν εμφάνιση των στελεχών τους από τον σταθμό ΣΚΑΙ.  Λίαν καλώς κατ΄εμάς, διότι η απροκάλυπτη επιθετικότητα κι οι ασχημοσύνες των δημοσιογράφων με στημένα κολπάκια, υποχρέωσαν πολλούς κορυφαίους των δυο αυτών κομμάτων να αποχωρούν άρον-άρον από τα φρικώδη τους πάνελ. Η δημοσιογραφία στο ναδίρ, στον πάτο του ευτελισμού της!


΄Ομως το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, διότι ανεξάρτητα από την αγανακτισμένη, δικαία αντίδραση των δύο κομμάτων, ο Τύπος ήταν και θα παραμένει η βασική τροφός κι ανάσα των κομμάτων. Ο Τύπος είναι αυτός που αναδεικνύει η και θάβει τα κόμματα. Χωρίς τον Τύπο αυτά είναι ανύπαρκτα... 

Γι αυτό και στα πρώτα βήματα τους φιλούν ΟΛΟΙ ΟΙ πολιτικοί κατουρημένες ποδιές προκειμένου να τύχουν της προσοχής των εφημερίδων, εν γένει των ΜΜΕ.Δεν υπάρχει παράδειγμα στην ιστορία που τα κόμματα να επιβάλλουν, να αναδεικνύουν τον Τύπο. Αντίθετα ο Τύπος επιβάλλει τα κόμματα. 

Κατά την πορεία αναπτύχθηκε μια αμαρτωλή σχέση μεταξύ κομμάτων-Τύπου.. Όταν τα κόμματα-πολιτικοί, αισθάνθηκαν ότι είναι αναγνωρίσιμοι-δια του Τύπου- τα μυαλά τους πήραν αέρα κι άρχισαν να εκβιάζουν, (οι ευεργετηθέντες)... το Τύπο ποικιλότροπα, και έως ένα σημείο να τον ελέγχουν...λαδώνοντας τον...δια κρατικών διαφημίσεων. κ.α.... Στο σημείο αυτό βρίσκονται οι λεγόμενες λαμογιές και τα διαπλεκόμενα ... Σημειώστε δε πως τα τελευταία 30 χρόνια, παρατηρείται να έχουν ξεφυτρώσει ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ δημοσιογράφοι, ενώ ιστορικά πάντα οι δημοσιογράφοι ήσαν φτωχαδάκια...Ας όψονται οι λαμογιές! Και φυσικά παραμένουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι φτωχαδάκια.., όπως εμείς που δεν έχουμε τσιγάρα να πάρουμε...Θα μπορούσαν κι αυτοί να πλουτίσουν, αλλά το σκαρί τους δεν υποκύπτει στους πειρασμούς... Τέλος πάντων μεγάλη η ιστορία..
**Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΛ θέτουν ένα τεράστιο όζον θέμα..Αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε! Ο ΣΚΑΙ, έστω κι έτσι βρόμικα θα συνεχίσει...Δεν πρόκειται να πληγεί...  
΄Ενα είναι το βέβαιο: Ο Τύπος πάντα θα κρατάει τη μπαγκέτα των δημοσίων πραγμάτων. Το σημερινά κόμματα υπάρχουν χάρις στη ...μεγαλοσύνη- έστω και λαδωμένη- των ΜΜΕ! Αυτή είναι η αλήθεια!  
  

''EMΠΑΡΓΚΟ'' ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ...

Εμπάργκο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανακοίνωσε...

ΣΥΡΙΖΑ : ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ...

«Εξαιτίας της πρωτοφανούς εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου