Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ! ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!

ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...

Είναι να τρελαίνεσαι με την πολιτική υποκρισία που διακρίνει τους πολιτικούς μας. Ο Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης, διεγράφη την περασμένη...εβδομάδα από τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, επειδή τόλμησε να πει ότι θα ψήφιζε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα., Ο άνθρωπος διεγράφη και παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα για να διευκολύνει τον Καμμένο. 
Χθες, ο Πάνος Καμμένος ψήφισε και με τα δύο χέρια ΝΑΙ σε όλα για το 3ο Μνημόνιο που έρχεται! 
Ποια η διαφορά μεταξύ του ΝΑΙ του Καμμένου από το ΝΑΙ του Δαμοβολίτη; Ο μεν Δαμοβολίτης ήταν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή, ο δε Καμμένος παραπλάνησε τον λαό, από τον οποίο ζήτησε να ψηφίσει ΟΧΙ, ο λαός ψήφισε σε ποσοστό 61,5% ΟΧΙ, για να έρθει μετά ο Καμμένος και να τα κάνει πλακάκια με τους δανειστές ψηφίζοντας ΝΑΙ! Ψήφισε ΝΑΙ στον χείριστο βαθμό, κι αυτό διότι αν δεν γινόταν δημοψήφισμα ούτε τράπεζες θα έκλειναν και το πακέτο των μέτρων θα ήταν τόσο βαρύ! Εκτός των άλλων, η καρατόμηση του Δαμοβολίτη από τον Καμμένο, στέρησε τη βουλευτική αποζημίωση από τον πρώτο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου