Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015


Ε,ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΣΤΟΧΟ ΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ…(FACE BOOK)

______________________________________________


Το βράδυ, χθες,  ο Τσιπρας ΈΔΩΣΕ συνέντευξη στην ΕΡΤ 1.
Αυτή την περίοδο έχει ο Τσιπρας υπαρξιακά προβλήματα. Στο μυαλό του περιστρέφεται το δημοψήφισμα και η παράφραση του, προκειμένου να φέρει αυτή την άθλια συμφωνία. Ακούει την κατακραυγή του κόσμου από την μια και τις απειλές των τοκογλύφων από την άλλη και δεν ξέρει τι να κάνει . Έχει χάσει πολλά χρόνια από την ζωή του. Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στην θέση του. Έχει μια ευκαιρία ακόμα, ύστερα και από την προτροπή του Λαφαζανη, και το δάνειο των 30 δις από Πουτιν που κακώς τον συμβούλεψαν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να μην το παρει.
Φωτογραφία του ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.


Λέτε;;;; Τι πίνει αλήθεια, ο άνθρωπος;;;;;


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΑ LIDL, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΥΡΙΑ, ΚΡΕΑΤΑ! "ΘΑΨΤΕ" ΤΟΥΣ!!!

Το επόμενο μου αυτοκίνητο
7000 ευρώ, αν θα τα βγάλω ποτέ.


Ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Γιώργος Ζαμπέτας - Ο αράπης Στίχοι:Χαράλαμπος Βασιλειάδης,Τσάντας Μουσική:Γιώργος Ζαμπέτας Πρώτη εκτέλαση 1961:Μανώλης Καναρίδης Από την ταινία ''Ο ουρανοκατ... 


YOUTUBE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου